reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
aniu, ja tez wytrzymalam na usg, lekarz wiedzial i nie powiedzial... hihih... wole niespodzianki
... ja dzis po 2-tygodniowym zwolnieniu w pracy (na szczescie udalo sie dosc szybko wygnac to zaplanie pluc bo mi stracha napedzilo), odkopalam sie z pierwszego rzutu roboty... i zajrzalam do was...
... ja przytylam dopiero 2 kg i tez mnie wkurzaja komentarze ze mam maly brzuch ze poczatke 6 miesiaca, a ja lubie swoj brzuszek nawet taki maly... dzidzia rozwija sie prawdilowo wiec po prostu mam chyba taka budowe, lekarz tez nie mowi mi ze za malo, po prostu tyle i juz...
a komentarze... szkoda gadac... ale czasem tez mam wrazenie ze kazdy oczekuje ze kobieta zbrzydnie, a niby dlaczego... ja ostatnio bylam u fryzjera, w niedziele wielkanocna mam wesele u kolezanki i wcale nie zamierzam na nim siedziec... i nie obchodzi mnie jesli ktos mowi ze nie "wypada" tanczyc, po prostu nikomu nie powiem 8)
Lilka moze uda Ci sie malo przytyc, ja gdzies czytalam ze kobietki z nadwaga tyja mniej niz te z niedowaga, ja przytylam sporo (7 kg) w sezonie letnim przed zajesciem wiec moze dlatego ten przyrost jest teraz mniejszy, ale nie przejmuje sie jem ile chce i na co mam ochote, martwic sie bede po... ;)

Sylwio będziemy w lipcowym gronie należeć do nielicznych niechcących znać płci dzieciątka :)

Rzeczywiście nie przytyłaś za dużo - mój lekarz już by Cię uwielbiał - jest zwolennikiem niezbyt szybkiego przybierania na wadze - ale do mojego przyrostu wagi też nie ma zastrzeżeń, więc wszystko gra :)

Moje USG się zbliża....
Do zobaczenia wkrótce ;D

Maniu - to musiała być akcja ;D ;D ;D

Sylwio i Aniu - ale jestescie wytrwałe :laugh: Chociaz my tez mozemy miec niespodzianke, gdy sie okaze ze dzidzia ma inna płeć niż sie spodziewamy. Śmiem twierdzić, ze niespodzianka wtedy bedzie nawet większa, hi hi ;)

No i jestem,
a ja mam wizytke jutro o 10.00 rano i juz od wczoraj rozmawiam z dzidzia zeby pokazala co ma miedzy nozkami ;D ;D ;D
Ciekawe jak to tym razem bedzie, moze zrobi prezent mamusi na swieta i sie ujawni :laugh:
Jesli nie to tez dobrze, jakos przezyje, a co do wagi to przytylam do tej pory 5,5kg ale jakos tak mi sie wydaje wzrokowo ze wiecej hmmm
A u nas tez dzisiaj byla wiosenna pogoda i humorek od razu lepszy

nooo ;D Gazelaczku to byla akcja i wbrew pozorom smiechu co niemiara ;)
caaaale pupsko mokre hehe
a po schodach na nasze pieterko wskoczylam tak szybko jak nigdy w czasie ciazy mi sie nie zdarzylo ;)

no wlasnie a dzis i Asiolek i Aga cichutko jak myszki siedza
hmm... mam nadzieje ze u nich wszystko dobrze?!!!!!

Czesć dziewczynki :)
Przesyłam buziaki w poniedziałkowy wieczór.
Widze, że znamy i czujemy się lepiej niż sadziłam ;D. Ja tez w weekend robiłam pranie firanek, układanie w szfakach i takie rózne inne zajecia domowe, które bardzo lubie. Juz zaczynam czuc wiosne i jestem coraz szczesliwsza, że to zimno juz mija.

Jutro wybieram sie na usg 3D-połówkowe i juz sie nie moge doczekac.

No dobra a teraz cofam sie do tyłu poczytaj co napisałyscie.

reklama
Asiolku dziekuje za zmiane w NAJWSPANIALSZEJ LISCIE SWIATA :D mam nadzieje ze nie gniewasz sie za 'mieszanie' :D

NiaNiu wygladasz slicznie na tych zdjeciach- szczegolnie biuscik jest fajniutki ;D

dziewczyny czy wam tez juz tak siara wyplywa z cycuszkow??? bo mi to niezle juz daje,a wczoraj to rekord byl ::)

a moja malutka cos sie uspokoila od wczoraj bo tak nie wariuje az sie martwie czy z nia wszystko ok ::) ;)

Do góry