reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

no to mamy juz co ponosic w tym brzuszku :D
ja czasami jak chodze na dlugie dystanse to odczuwam juz jakas ciezkosc w podbrzuszku
ale ja sie nie moge doczekac tego lipca :D

reklama
Babeczki, co Wy takie zdolowane dzisiaj !!!
A ja dla odmiany mam dobry humorek !!!
Lilka moj maluszek wazy juz 800 g. !!! Martwie sie ze ma duza stope, bo 45 mm. !!

Ja wczoraj tez mialam dola, bo wkurza mnie to, ze ja nigdzie nie wychodze. Moj maz mnie nigdzie nie zabiera. Tylko do sklepu, a wszystkie parki na okolo gdzies chodza - to do kina, to na pizze. Mojemu mowie i co i nic. Moj kazdy dzien wyglada tak samo w domu na lozku telewizja i chwilami tu zagladanie. Ale mam lipna nude w zwiazku swoim. Dzisiaj juz mi lepiej, bo juz tylko obojetnosc na to wszystko mi zostala. Dzidzia daje mi energie na zwalczanie takich dolkow, mam nadzieje ze wasze dzidzie podzialaja na wasze dolki tak samo. ;)
trrzymajcie sie laski i nie smuccie, bo takim pieknym buzkom nawet nie wypada :D

Anitko to duzy ten twoj dzidzius jak na ten tydzien. Patrzylam w opisach to jest jak dwa tygodnie starszy. Duze chlopisko pewnie bedzie ;D

Tusiu nie martw sie nie jestes sama
my jak gdzies wychodzimy to do sklepu kupic jedzonko
kiedys bylismy czesto w restauracjach itd a teraz nie ma na to kasy.............. :( trudno sie oddzwyczaic jak sie pamieta czasy jak bylo mozna cala wyplate przewalic na ciuchy i kosmetyki,a teraz moja wyplata idzie na rachunki,zarcie i kupowanie niezbednych rzeczy jak np. szamponu do wlosow i wkladek :mad:
cholerne zycie..........

Ja się wyłamię z tego waszego złego samopoczucia. Mimo deszczu na zewnątrz mam swietny humorek - nowa fryzura robi cuda - napewno w weekend pochwalę się krótszymi włoskami :laugh:
Kobietki nie dawajcie się - idzie weekend, będzie można z mężami spędzić więcej czasu! Życzę wam mojego samopoczucia :laugh:
Na USG ide w poniedzialek - moj mąż po raz pierwszy zobaczy nasze "duze malenstwo: :laugh:

U mnie dzisiaj też dobry humorek od rana, bo zbliża się weekend pierwszy od trzech tygodni bez smarkania i kaszlenia (mam nadzieję). Nareszcie się czuję dobrze, choć jeszcze nie rewelacyjnie. Już się nie mogę doczekać jak mężuś wróci z pracy. Jak wychodził dzisiaj rano, to mówi "Jak fajnie, że już piątek, jutro leżymy w łóżeczku do oporu" :) A potem mamy imprezkę imieninową u teścia, więc pojem dobrych placuszków (może jakiś serniczek będzie :) A w niedzielę ja mam imieninki, więc też będę świętować :)
No i dziewczynki WIOSNA IDZIE!!!!!! Właśnie wróciłam ze sklepu, wprawdzie na polu szaro, buro, wiatr wieje strasznie, ale powietrze już takie wiosenne, że aż chce się żyć :)

A jak tam u was z dolegliwościami ciążowymi? Bo u mnie ostatnio wszystkie minęły :D Nie mam już tych skurczy w nocy, ani duszności, ani do kibelka nie latam co chwilę, tylko brzucho rośnie w zastraszającym tempie :D i coraz trudniej mi zawiązać buty czy pomalować paznokcie u nóg. Ale normalnie uwielbiam ten mój brzuszek, jak tak podskakuje :D

Tusiu nie raczej ciezar ma normalny ! To z moich obliczen tyle wazy dzisiaj ! bo Na USG wazyl 650 g. tydzien temu !! Maaluszki teraz rosna 150 g. na tydzien ! A ja wedlug polskich kalkulatorow mam termin na 30 czerwca ! A tytaj na 7 lipca a nawet z USG na 10/11 lipca !! Bo tutaj dodaja 41 tyg. a nie 40 !!

reklama
W Paryzu wiosna na calego , dzisiaj jest 22 stopnie !! Wiec przesylam Wam duzo ciepla !!!
Napiszcie mi prosze jezeli ktoras zna dlugosc swojej szyjki i dlugosc stopy maluszka !! Z gory dziekuje !!
Jest tak pieknie za oknem ze nie jestem w stanie siedziec w domu i chyba wybiore sie na spacerek !! Czekalam na wiosne bardzo dlugo bo niecierpie zimy !!

Do góry