reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Ja teraz patrze na Allegro na foteliki samochodowe,chcialabym nowy dla Doriana taki juz do konca do 35 kilo.I mam straszny metlik ta sama firma ten sam model i ceny tak rozne :p.

reklama
Hej dziewczyny!
Milczałam trochę po wizycie u gina, ale wszytsko jest oki.
Wizyta trochę się przeciągnęła w czasie, a od wczoraj dosłownie drzwi  u  mnie w domu się nie zamykają. Sami goście i to non stop, praktycznie bez zapowiedzi. Ale to bardzo miłe :laugh:
Same rozumiecie jak odwiedzają Was same baby to jakoś tak ciężko wyrwac się z tych plotek i leceieć do komputerka. Choć strasznie mnie ciekawiło co tam u Was słychać.
Ale już tematy nadrobiłam. Oj duzo zapisałyście przez te dwa dni. ;)
Z moją szyjką macicy jak narazie oki. Lekarz mówi że jest taka akurat.Choć mówi też może mieć tendencje do skracania się i będę w tym temacie pod większą kontrolą.

A na USG to dzidzia tak się kręciła,że aż lekarz się dziwił że to takie ruchliwe dziecko. W każdym bądź razie potwierdził że to chłopak. Niespodzianek być nie powinno. ;)

dobrze brunetko, że nas uspokoiłas...
ja tez dzis miałam wizytę i wszytsko jest w porzadku poza jakąs drobna infekcja, która sie przyplątała no i moja ciągłą anemią (czytałam tę historię o tym facecie objadającym ciężarna dziewczynę, muszę dać ją mojej Połóweczce do przeczytania... ale to nie on mnie objada... pewnie ten Maluch co we mnie siedzi...hihih)... wiecie co tak długo czekałam na ruchy i myślałam, że moją dzidzia taka nieruchliwa ze bedzie spokojna, ale jak juz się zaczęlo, to teraz ruchy czuje tak często, że obawiam się że mały diabełek rośnie ;D

Cały dzionek minął mi cudownie. Fryzjer ciachnął włoski - na chwilę będę mieć z nimi spokój, odrościki balejażem potraktowałam i jest ekstra....
Pewnie do jutra moje lipcóweczki :laugh:

Właśnie wróciłam z budowy.
Ucieszyłam się bardzo ponieważ tynkarze wkroczyli z robotą. W końcu coś się zaczęło dziać.

Fajnie że brunetka jest już z nami i wszystko jest w porządku.

Jutro chyba też wybiorę się do fryzjera podciąć końcówki i chumorek może mi się jeszcze bardziej polepszy. ;D

a ja nie wiem normalnie jak wytrzymam do jutra do usg  ;D  nie wiem jak przezyje te pare godzinek do 16 hehee

Agus mail nie doszedl  ::)  

dobranoc lipcoweczki-niech wam sie przysnia misie kolorowe  :p

reklama
Cześć Dziewczyny ja też nie mam zbyt dobrego chumorku.
Nerka mnie boli od dwóch dni :mad: i nie wiem czy nie zadzwonić do lekarza.
Staram sie dużo pić i trochę mi przechodzi.

Może wizyta u fryzjera poprawi mi chumor.

Do góry