reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
ide go w takim razie robic.....

Klaudio ten sernik prawde mowiac to nic specjalnego najlepszy robi moja babcia no i Lukasz az glupio mi z nimi konkurowac ;)

e tam, pewnie i tak pyszny robisz :)
w takim razie miłej pracy, a mi pozostaje tylko drożdżówka z serem :) bo mam lenia i nie chce mi się robić sernika bez okazji :)
chociaż w niedziele ja mam imieninki, to może się skusze, tylko czy ochota nie przejdzie do niedzieli? :)

dziewczyny jestem w 7 niebie!!!!!!!!!!!!! :D  :D
slyszalam serduszko jak puka tak bum bum bum i szybciutko  ;D
a jutro ide na USG!!!!!!!!!!!!!!!! tralalal tralalalaaaa ;D  i mam nadzieje ze zobacze co dzidizius ma miedzy nozkami ;D
oby pokazal :D

a jak sie jutro dowiem co urodze to juz nie wiem w ktorym niebie bede  :D chyba w milionowym  ;D  ;D
jestem HAPPY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D

zobaczymy czy sie moje przeczucia sprawdza ze to synek??..... :D

No to super Lilka :)
Ciekawe, czy ci sie sprawdzą przeczucia. Ja byłam święcie przekonana, że to będzie dziewczynka :) dopóki nie zobaczyłam klejnotów :D

Wlasnie wrocilam ze spacerku.Tak sie przez okno wydaje ,ze piekna pogoda :laugh:,bo na prawde to straszny wiatr wieje tu u nas ::).No ale troszke sie z dzieciaczkami dotlenilismy :)

reklama
a ja własnie wcinam grochówke aż mis ie uszy trzesął :-) tylko taką wegetariańską i chudą :-) mniaaaaaaaaaam
i kotlety ziemniaczane w sosie pieczarkowym :-) wczoraj zrobiłam obiadek na dwa dni :) na szczescie bo dziś cały dzień sprawdzam ceny artykułów dla dzieci...

Do góry