reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

cześc babule kochane :)
do domu zjechałam dopiero dzisiaj bo byłam wczoraj od rana u rodziców. Taka chwila odetchnięcia od męża mojego bo to było mi strasznie potrzebne, u nas narazie bez zmian tzn bez zmian na lepsze ale i na gorsze sie nie zmieniło a to już coś.Miałam troszke czasu bo mama sie Weroniką zajmowała wiec pomyślałam siobie o moim życiu i zmianach jakie w nim ostatnio nadeszły i już sie lepiej czuje duchowo i przede wszystkim mam troszke wiecej wiary w siebie a tego mi zaczynało ostatnio brakować. Mam nadzieje ,że jakoś to bedzie.
Dzieki kochane za troske o mnie, to miłe że jednak ktoś sie mną przejmuje :)

Tego posta produkuje juz czwarty raz bo mnie trzy razy wywaliło- net mi tak wolno chodzi,ze żadna strona sie nie otwiera :-[
Iwonko,Kate dech mi zapiera na widok Waszych nowych fotek w avatorkach. Slicznie wyglądacie, dzieciaczki w suwaczkach tez już takie dorosłe a mój przyszły zięć Kornelek do mamusi coraz bardziej podobny sie robi :)
ok uciekam juz spać bo wczoraj Weronika miała kilka pobudek i jestem leciutko niewyspana, do jutra kochanae, mam nadzieje że mi internet bedzie na tyle chpodził że do Was cosik skrobne
spokojnej nocki życze :-*

reklama
Melll, Ewelinko :-* :-*

Melll najbliższego browarka wzniosę za Twój egzamin ;)

Ewelinko, dobrze zrobiłaś, jadąc do mamy. Myślę, że właśnie teraz chwile samotności i przerwy w codziennych obowiązkach są Ci najbardziej potrzebne. Okazuje się najczęściej, że naprawdę niewiele jest potrzebne, żeby sobie wszystko dookoła jak należy poukładać. I tego Ci z całego serducha życzę :)

Uciekam do pracki :p

elfiko tez uwazam, ze pomysl pobytu u rodzicow byl jak najlepszy - trzeba czasem przeciez naladowac gdzies baterie - jak nie w domu to u rodzicow - trzymam kciuki aby wszystko szlo ku lepszemu...

Czesc babeczki!Jak tam dzionek?U nas tak sobie cieplo ale bez slonka i ja jakas zmeczona sie dzis czuje.

cześc kochane
widze,że moja ulubiona pracujaca mamusia juz dzisiaj do nas zaglądała :) miłej pracy Iwonko :-*

Dzisiaj jestem jeszcze bardziej niewyspana bo Weronika o godzinie 2giej w nocy postanowiła zakończyc swoje spanie i już za nic w świecie sie nie dawała przekonać że to zły pomysł. Zasnęłą dopiero po 4tej a wstała sobie o 7dmej i niby nigdy nic bawi sie teraz z tatą a ja oczy mam na zapałkach- ale to moja wina bo kto to widział spać o 0.30 chodzić ::)
U nas świeci pięknie słoneczko a miał padać deszcz, ciesze sie z takiego obrotu sprawy :)

Aniu dzieki, tez uważam że u rodzicow najlepiej i najszybciej dochodze do siebie :)
gratuluje Jasiowi ząbka ! bosh Wy juz macie tak dużo a u nas nadal tylko dziąsła ;D

Aguś ale masz fajowskie oczko w avatorku :)

CZESC   :)

u mnie nie najlepiej  :( :( wczoraj była z łosiem wojna  ::) i on już był taki wkurzony że powiedział teściowej przy mnie  ::) ::) że ja nie chce tu mieszkać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

myślałam że go zabije  :mad:

elfiko witaj kochana dobrze że troszke odpoczełaś :)

Iwon pisze:
Melll najbliższego browarka wzniosę za Twój egzamin ;)

dzieki Iwon najlepszego ;D

Martuska pisze:
Melll no to super, ze poszlo dobrze. Gratuluje! I wogole chyba juz ciezar z plecow spadl, ze koniec sesji i studiow tym samym. Nie wiem jak Tobie, ale mnie na koniec studiow jakos tak zal troche bylo.

Martus o tym samym wczoraj myślałam, że będzie mi brakować tych zjazdów, dziewczyn i grupy i yak mi się smutno zrobiło.............

Joaska pisze:
no to melllciu moje najszczersze gratulacje hihihih.......................

dzieki Joasiu :-*

reklama
Mellciu gratuluje ostatniego egzaminu, teraz doczytałam że to już za Tobą ;D

Moje dziecko śpi,
nic by w tym dziwnego nie było gdyby nie fakt że znowu w naszym łóżku ją uspałam ::)

a i wam sie pochwale, wczoraj jak wracałam od rodziców to stwierdziłam,że dla całkowitej regeneracji mojego styranego stanu ducha potrzebny mi mały zakupik i pojechałam z mamą do sklepu- kupiłam sobie żakiecik sztruksowy i torebke ;D
fotek wam teraz nie wkleje bo aparat został u rodziców , kurcze ::)

Do góry