reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

a wiecie co z tymi pustkami tutaj to chyba dlatego że nasze dzidzie są coraz bardziej absorbujące ! i coraz częściej musimy mieć oczy dookoła głowy (a na tą dziś apap wzięłam i 2 kawy ! )

no i dziś w końcu zrobiłam tymikowi foto do paszportu i odebrałam swój dowód osobisty ! no i młody jak wróci to musimy iść z paszportem dla tymka i jeszcze prawko wynmienić i dowody rejestracyjne ::) jak ja nienawidze po urzędach się szlajać bryyyy

no i koleżanka z rańca była :)

a wiosna uciekła :( tylko nas tak szczuje a później nie dziwne że źle się czujemy !

reklama
kolorowa_kredka pisze:
o asiujak robisz tą soczewicę?

Gotuje soczewice do miekkosci ( przepis podany na opakowaniu, czyli jakies 15 min z malej ilosci osolonej wody),jak soczewica bedzie juz miekka dodajemy do niej podsmazona na malej ilosci oliwy cebulke( mozna dodac tez np. pokrojana w kostke gotowana szynke). Wszystko mieszamy, dodajemy 3 lyzki koncentratu pomidorowego, ziola prowansalskie ( jak ktos lubie na nute wloska moze dodac tylko oregano i bazylie), ja dodalam jeszcze curry, swietnie pasuje do pomodorow, no i dla ostrosci papryczke peperoncino. Sol i piepsz i gotowe. aha i dodalam brokuly ugotowane i posypane parmezzanem, tak obok tego...........

Joaska pisze:
kolorowa_kredka pisze:
o asiujak robisz tą soczewicę?

Gotuje soczewice do miekkosci ( przepis podany na opakowaniu, czyli jakies 15 min z malej ilosci osolonej wody),jak soczewica bedzie juz miekka dodajemy do niej podsmazona na malej ilosci oliwy cebulke( mozna dodac tez np. pokrojana w kostke gotowana szynke). Wszystko mieszamy, dodajemy 3 lyzki koncentratu pomidorowego, ziola prowansalskie ( jak ktos lubie na nute wloska moze dodac tylko oregano i bazylie), ja dodalam jeszcze curry, swietnie pasuje do pomodorow, no i dla ostrosci papryczke peperoncino. Sol i piepsz i gotowe. aha i dodalam brokuly ugotowane i posypane parmezzanem, tak obok tego...........
mniam jaka pychota.............ale mój łosiński nie lubi takich pyszności
chyba sobie sama zrobie ;)

reklama
Do góry