reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
dla Cioci Melll :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
od Otylci

maniulak no tak z tymi kochanymi ciekawymi świata dwulatkami, a swoją droga ciekawe jak smakują patyk z wodą :D

edytko i co próbowałaś się z julinką połozyć ?? ja dziś (nie pamiętam od jak dawna) położyłam sięz tymim i pospaliśmy 2 godziny!! a tak zawsze w domciu śpi z pół ogdzinki chyba żeby coć to dłużej no a co do pobudek z płaczem to tak bywa, np tymi b zadko budzi się z płaczem a tytus siostry b zadko bez płaczu.....a właśnie czy wogóle tytek budzi się bez płaczu ???

reklama
jestem, melduję się na chwilkę bo dziś Miasto Kobiet na TVN Style, kurcze zmienili ramówkę i teraz tylko 2 razy w tygodniu jest :(:(:(

Egzamin wewnętrzny zaliczyłam bezbłednie (2 testy 0 błędów), ale było dokładnie tak jak mówiła Kredzia, jedna laska miała chyba w pierwszym teście 7 błędów a w drugim 5, to instruktor wziął ją do biurka i kazał poprawić te błędy. Ech...
No ale przynajmniej testy mam wkute już na egzamin państwowy :)

Powiem Wam, że wycięłam dziś taki numer, że aż strach... Jak się wszystko zakończy dobrze, to Wam napiszę o co chodziło...
Ale wstyd mi za siebie trochę, wyszła ze mnie okrutna egoistka :(:(:(:( nie chcę o tym myśleć dłużej bo się rozkleję zupełnie i nic nie będzie z mojego postanowienia........ boshhhhhhhh

Do góry