reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

budzik ??? no wiesz co zamiast spac do woli to tą budziki budzą.

GRATULUJE ząbków!!!!!!!!!

A moja nadal nic ::) a za dwa dni 10 miesiąc jej sie zaczyna ::)

reklama
czesc Kobiety
u nas dzis troszke wiosennie sie zrobilo i w ogordku krokusy sie przebili :D moze w koncu cieplej bedzie

Niunka zeczywiscie maluszki do siebie baaaaaardzo podobne...niesamowite :o

ide polozyc dzieci spac i postaram sie tu jeszcze zajrzec

aaa wiecie co wymysllam ::) dla coreczki zrobie lalke taaaak taka szmacianke ale zeby pierwsza lala byla od mamy ;D
tylko co dla synka zrobic ::)

przeyplyw weny ..hehe to moze faktycznie wosna idzie bo zawsze na wiosne mnie roznosi po katach i chialoby sie duuuuuuuzo zrobic :p ::)

hej babule
głowa mi pęka !! dziś pierwszy raz kompa odpali łam dopiero :o nie wiem co u was, ale może później zerknę jak tymi spać pójdzie czyli za jakieś pół do godzinki.

buziaczki !!!

Tusia u nas tez zebow nie widac ::)
za to gaba robi kosi kosi papa mowi mama tata nieenieniee babaabab i takie tam no i na moment nie mozna jej z oka sposcic bo wszedzie jej pelno  ::) a TYmul jej wtoruje i wszedzie razem sie pchaja do lazienki do kuchni do sypialni
wiecie co....fajnie jest miech taka dwoje!!!!!!!!!  ;D ;D ;D

CZEŚĆ
ja się zapisałam na hopki już dwa razy byłam
zajęcia prowadzi facet niezły wicisk daje to jest taki aerobik połaczony jakby z boksem
strasznie mi się podobają te zajęcia i myślę że dość długo pochodzę
przeczytałam historię Lilki
no niezły ten twój Karol ja sobie czegoś takiego nawet nie wyobrażam
zaufanie zaufaniem, ale jego zachowanie było okropne

reklama
Do góry