reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

uuuuuuuu Kredzia, ja Ci mówię, łośkom w dekiel wiosna wali :( a jak się niektórym z Was wydaje, że Was ten problem nie dotyczy to się prędzej czy później przekonacie, że i Wam się łośki zbieszą  ;) Wiosna idzie i pora łośkom na rykowisko iść  :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Ale to dobry omen, może ta cholerna zima w końcu puści ????

elficzko, no to jutro na BB, hihihih, po cichutku, będę lukać ;) ;) ;) ale psssssssssssssssssssssssssssyt, bo się wyda ;) :laugh: A co to znaczy brak kawki to niestety wiem :( ale kochana, miesiąc minie szybko, a zdrowie najważniejsze !!!

W tym tygodniu będę miała chyba pierwszą jazdę po mieście, hihihi, cała jestem w emocjach ;D ;D ;D
Alka drżyj kobieto, nadciągam, hihihi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  ;D ;D ;D :p :p :p :p :p :p

reklama
Co u łosi w lutym, marcu?
Młode są już odchowane, więc łosie spokojnie mogą się zająć żerowaniem. Niestety jedyne dostępne pożywienie zimą to szpilki sosny i kora drzew liściastych. Tak więc zdecydowana większość łosi przypuściła atak na młodniki sosnowe. Pod koniec zimy nie będą już mogły dłużej patrzeć na średnio smaczną sosnę... Za to większość byków pozbyła się już z głowy ciężkiego poroża, a więc przynajmniej łatwiej będzie się poruszać w gęstwinie zimowej ostoi...

Zasobnych w pokarm sośnin trzymają się głównie klępy z łoszakami. Oboje potrzebują teraz sporo energii: łoszak - bo wciąż rośnie a klępa bo za 3 miesiące wyda na świat nowe młode. Byki o tej porze roku nie muszą zbytnio o siebie dbać bo nowe poroże zaczną budować dopiero w kwietniu; a do wrześniowego bukowiska wszak jeszcze daleko... Wolą raczej trzymać się mało atrakcyjnych pokarmowo, śródbagiennych zakrzaczeń niż tłoczyć się z klępami i młodzieżą w młodnikach sosnowych.

bo bukowisko u łosi to jesienią, to tak w kwestii formalnej ;) ;D

tofinku :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: genialne i jakie prawdziwe...........

czesc babeczki...........

ide poczytac co tam za produkcja byla wczoraj!!!

widze, ze wszystkie z Nas sie utorzsamily z Marta M..............u nas podczas tej sceny toczyla sie dyskusja na wyzej wymieniony temat...........i moj los nie widzial w tej scenie zadnego problemu, facet se siedzi a babeczka zapindala przy dzieciaku........

dopiero powiedzialam mu o co chodzi "wlasnymi slowami" i jakos skumal.........na koncu dodal, ze wezmie sobie wolne w robocie........ale ja juz wiem co wtedy bedzie robil- garaz i komputer...........ehhhhhhh

klaudia na pewno wszystko bedzie dobrze, przesylam poklady ozytywnej energii..........

edytko oj jak ja zaluje, ze nie mieszkam w trojmiescie.........chetnie bym sobie popatrzyla hihihihhii
aaaaaa no i jak tam walka z plama??????

zmykam po kawke..............

tofinek ;D ;D ;D

czesc babeczki :)

ja już dziś pobudke miałam bladym świtem, bo Juli mocz do badania byłam zanieść

a w ogole to Julia chyba bedzie raczkować, czworakować bo pozycje już ma odpowiednia tylko jeszcze do przodu nie umie się przesuwać tylko w tył :)

dzień dobry pierwszego dnia WIOSNY!!!!!!!!!!!!!
a oto moje śniadanie
101a15895ve.jpg

reklama
Do góry