reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

rany klauduś jakie przykre wieści !! faktycznie autko, kołpaki i jeszcze wiele innych czasami strasznych dl nas rzeczy blednie strasznie jeśli chodzi o zdrowie lub życie !! kochana oby z kuzynem było dobrze :)

a co do sprawy lili uuuu dla mnie nie jest do pomyslenia jak karol mógł z koleżanką w łóżku zostać :o no ok nawet gdyby oglądał coś w tv a nie oglądał i nawet gdyby nie było na czym siedziec to zawsze zostaje podłoga ! nie dla mnie to jest nie do pomyślenia, nawet gdyby nic tam nie robili kurde nie widzę mojego młodego koło jakiejś koleżanki jak lezy heh trochę to dziwne doprawdy !

reklama
Kurde na nic nie mam czau.
dziewczyny mój MARCIN (hi, hi) wchodził tu a potem pyta sie mnie czy on też jest łosiem? hi, hi

Klauduś no i ja z opuźnieniem także życzę dużo zdrowka i miłości :-* :-* :-*

to znowu ja ;D

za przykładem Elfiko wzięłam się do poważnych porządków wiosennych
no i posprzątałam mieszkanko,tak z grubsza,
a bardzo poważnie potraktowałam naszą sypialnię

jutro mam ochote brać się za szafki w kuchni
szafki z ciuchami i szafę

jak to posprzątam,a właściwie odświerzę,
to zostana mi okna i moge mysleć o świętach

uhhhhh boli mnie glowa  :-[
jak glowa boli w poniedzialek to chyba zle co?
ide poczytac co tam klikalyscie dzisiaj.
Ale ten Norbert w m jak mydlo to typowy los, jakbym mojego slyszala normalnie ....los

no i inna bajka to u mnie sprzątanie pokoju Damiana
i piwnicy
no a niestety i tam trzeba będzie zajrzeć ;)

elfiko pisze:
uhhhhh boli mnie glowa  :-[
jak glowa boli w poniedzialek to chyba zle co?
mnie się wydaje kochana,że to raczej ciśnienie,
lub zwyczajowo za bardzo(za ostro i za dużo) się wzięłaś do porządków,
no i brak kawy nie ułatwia Ci życia :p ;) ;D

Ja dopiero się wykąpałam, wprawdzie w lekko żółtej wodzie ale ileż można czekać na czystą...cały dzień :mad: ;)
Teraz piffffko i leńńńń mnie dopadł ;D ;D ;D
Jak ja uwielbiam takie wieczory ;D

Klaudia rzeczywiście kołpaki to nic z wypadkiem kuzyna, napewno bedzie wszystko ok

elfiko pisze:
Ale ten Norbert w m jak mydlo to typowy los, jakbym mojego slyszala normalnie ....los

o ty samym pomyślałam jak widziałam jego zachowanie, on muzyczki sobie słucha i ma w du..pie że żona coś może chcieć, przecież nie będzie ciągle słuchał płaczu dziecka skoro fajne mu dzwięki lecą z słuchawek ::) ::) ::)

reklama
brak kawy na 100 % bo co do sprzatania to nawet zmeczona nie jestem, jak dostane powera to tak szaleje ze szmata wiec to u mnie nic nowego  ;D
BB mi tak muli ze zanim przeczytalam te 4 strony to zdarzylam wypis 0,5 litra maslanki truskawkowej i mnie zemdlilo bleeee

Do góry