reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

12mf.gif
WIOSNA, WIOSNA, WIOSNA ;-)

Z tej okazji WAM
29gz.gif
37qj.gif
45xj.gif
50pu.gif
życzę duuuuużo
61sn.gif
71fl.gif
83tn.gif
, pogody , chwil z lub i wspólnych na , wymarzonego lub przynajmniej , duuużo zimnego , żadnych takich ---> , , mnóstwo , wygodnego a w pracy , wspaniałej i na śniadanie, i przy oraz dobrej , suuuuuuuuperowych wieczorami na , żeby nikt , i nie robił w , żeby codziennie w ktoś do ciebie mówił lub ciekawych , zero i , pogrania w czasami, przejażdżek , pogrania na ślicznych , tylko przyjemnych rozmów przez , żeby nie dzwonił zbyt wcześnie, żeby się nie , żebyś nigdy nie musiał , chyba że ze , żeby cię nie kusił do złego, upragnionego modelu , skończenia z nałogami , w dni, prawdziwych i przyjaciół a nie , żeby zawsze był pod ręką gdy pada, niespodzianek, żeby nie doszło do , i żeby zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawsze było !!
No i pamiętaj: dzisiaj (czytaj: głupawka) dozwolona!! ;)

reklama
Cześć babule.
Dzisiaj za oknem piękne słoneczko, tem w słońcu 23 stopnie. Wybywamy zaraz na spacerek.

Tusia ty to chyba na Antarktydzie mieszkasz :p ;)

Dziewczyny zciągnęłam te puzzle z podłogi wkurzały mnie - Majka ciągle wyciągała te drobne części i do buzi wkładała. Teraz lata i broi po gołej podłodze.

Witam o poranku :) Dzisiaj z rana, wszystko jakieś takie lepsze się wydaje :)
Elfiko, mnie wczoraj tez strasznie głowa bolała, więc cos chyba nie tak z tą wiosna :)

A my dzisiaj z Maciusiem sobie siedzimy w domku razem, bo mam wolne i bardzo mi z tym dobrze, hurrraaa!!! No i Maciuś dzisiaj spał całą nockę i ani razu się nie obudził. Pierwszy raz od nie wiem kiedy :) To pewnie dzięki temu, że ząbki są na wierzchu :)

Melll ale masz piękny wiosenny suwaczek!!!

u mnie podobnie jak u Tusi tylko śnieg nie pada i świeci słoneczko, mam 3 stopnie na plusie i.......... ciągły okropny ból głowy bleeee bo nie mam kawy :-[ :-[ :-[ tylko jakieś namiastki capuccino, zbożowa błe

reklama
tusia26 pisze:
Dziewczyny zciągnęłam te puzzle z podłogi wkurzały mnie - Majka ciągle wyciągała te drobne części i do buzi wkładała. Teraz lata i broi po gołej podłodze.

Tusia moja kuzynka sie wkurzyła i poprzyklejała te drobne częsci do siebie , i teraz sda puzzle w całości takie , może tez tak zrób

Do góry