reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
cześć z rana!

ten kolorek nie jest az tak źle (aż tk sie nie odróżnia jak w czoraj mi sie to wydawało w łazience, tam jakies dziwne te oswietlenie.

Moja mama nie może wyjśc z zapalenia oskrzeli, martwie sie o nia ciagle ma wysoka temperature. Wyobraźcie sobie, że jej pracodawczyni (moja mam jest niania jej córeczki, ta babka mimo, że ma nianie siedzi w domu) ona jest zła, że mama chora i dzwoni mówi do niej takie rzeczy, że mama za długo choruje (narazie minął tydzień) że powinna juz być zdrowa i przyjść ::), jeszcze mi denerwuje mamę :mad:. Dziewczyn myslicie, że mogę ją z Majka odwiedzic, czy naraże Majcioche na chorobę. Biedna mama tam sama jak palec :-[

wita elfiko prawie ozdrowiały :laugh:
tylko coś w nocy nie mogłam spać ::) zasnęlam dopiero około 2giej i gdymy nie było mi zimno to już bym sobie BB nadrobiła a tak leżałam i myślałam i zaczynam akcje doprowadzania sie do pionu :p mocne słowa ;D
hihii
ja tutaj z wami bez kawy bo mi pic nie wolno buuuuuuu i głowe mi przez to rozrywa bo ja jestem kawoholik okropny

czesc elficzku :-* :-* :-* :-* ciesze sie ze juz sie dobrze czujesz!!!!!!!aha i dla losia zyczonka zdrowka!!!!

a mi bb muli strasznie.................

ide po kawe!!!

czesc babeczki :)

elficzku dobrze że już ci lepiej, wracaj do zdrowia :)

a Julia dziś spała do 8 cały czas w łóżeczku, nawet jak łoś poszedł do pracy to jej nie brałam do siebie, i w nocy tylko raz się na picie obudziła, 2 łyczki i poszła spac dalej :laugh:

babeczki.................wiosna do Nas idzie.........ale zanim przyjdzie to troche minie, pewnie chce zgubic zbedne kilogramy po zimie ;D ;D ;D ;D ;D ;D

reklama
Do góry