reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Martuska ja juz Tobie naisalam ale teraz napisze raz jeszcze!!! ;) ;D
patrzac na Twoja buzka od razu widac ze przemila z Ciebie osoba i bardzo radosna i taka przyjacielska no i w ogole sliczne na tych fotkach z Alusiem :) :) :) :)

reklama
ah i E-mamie mialam tez napisac ze Julcia to takie slonko kochane!!!!!! a te zdjecia z kuchennego blatu sa tak apetyczne ze nic tylko Julcie na deser cmokac cmokac i cmokac

Kredziu i te zdjecia TYmcia aaaaaah kochany chlopiec!!!1
a co sie stalo ze taka minka :-[ na tym jednym zdjeciu ???

aj i Kate Krzysiu na tym zdjeciu gdzie stoi wyglada bardzo dorosle jakby mial juz z 1,5 roku tak prosciutko i mocno stoi ::) super!!!!!!!!

i Tosienka z kwiatem we wlosach!!! a dokad to Dama sie tak pieknie ubrana wybierala? swietne to zdjecie a Tosia wyglada jak taki maly elfik :)

Elfiku o Weronice to ja juz po raz eeeeeenty napisze ze jej oczy przebijaja wszystko ma tak piekne spojrzenie i te rzesy ooooojej cudnie po prostu cuuuudnie!!!!!!!

Siemano!!!

Siostra pojechała :-[

Hanti moja też już przesypia i zęby nie dają znaku ::) nie kumajet.

Elficzku zdrówka dla was, biedaki, to chyba grypa żołądkowa.

Ja wczoraj byłam u dentysty, tak się bałam, a dostałam znieczulenie i nic nie bolało. Ostatnio jak tam poszłam to ze strachu dostałam sraczki, akurat moja kolejka była, a ja do kibla musiałam lecieć i najgorsze, że nie mogłam z niego zejść. :p ::) Słyszałam tylko jak dentystka mnie szukała ::) Wiecie, bo tam gdzie chodzę jest remont i wtedy działali robotnicy z jakimiś wiertłami, myślałam, że się posram w gacie ;D Naszczęście tym razem obeszło się bez cyrku, no tylko dostałam lekkiej trzęsiawki brody na tym już dentystycznym krześle.

Byłam w lumpie kupiłam sobie zajebistą kurteczkę za 13 zł na wagę i pod kolor spódniczkę, zaraz wam pokażę. :p

reklama
O taka, na żywo jeszcze fajniej wygłada

p10100054yx.jpg

Byłam też na solar i się spiekłam, teraz mnie swędzi buzia i dekolt, zwariuję przez to.

Do góry