reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Martuska ja juz Tobie naisalam ale teraz napisze raz jeszcze!!! ;) ;D
patrzac na Twoja buzka od razu widac ze przemila z Ciebie osoba i bardzo radosna i taka przyjacielska no i w ogole sliczne na tych fotkach z Alusiem :) :) :) :)

reklama
ah i E-mamie mialam tez napisac ze Julcia to takie slonko kochane!!!!!! a te zdjecia z kuchennego blatu sa tak apetyczne ze nic tylko Julcie na deser cmokac cmokac i cmokac

Kredziu i te zdjecia TYmcia aaaaaah kochany chlopiec!!!1
a co sie stalo ze taka minka :-[ na tym jednym zdjeciu ???

aj i Kate Krzysiu na tym zdjeciu gdzie stoi wyglada bardzo dorosle jakby mial juz z 1,5 roku tak prosciutko i mocno stoi ::) super!!!!!!!!

i Tosienka z kwiatem we wlosach!!! a dokad to Dama sie tak pieknie ubrana wybierala? swietne to zdjecie a Tosia wyglada jak taki maly elfik :)

Elfiku o Weronice to ja juz po raz eeeeeenty napisze ze jej oczy przebijaja wszystko ma tak piekne spojrzenie i te rzesy ooooojej cudnie po prostu cuuuudnie!!!!!!!

Siemano!!!

Siostra pojechała :-[

Hanti moja też już przesypia i zęby nie dają znaku ::) nie kumajet.

Elficzku zdrówka dla was, biedaki, to chyba grypa żołądkowa.

Ja wczoraj byłam u dentysty, tak się bałam, a dostałam znieczulenie i nic nie bolało. Ostatnio jak tam poszłam to ze strachu dostałam sraczki, akurat moja kolejka była, a ja do kibla musiałam lecieć i najgorsze, że nie mogłam z niego zejść. :p ::) Słyszałam tylko jak dentystka mnie szukała ::) Wiecie, bo tam gdzie chodzę jest remont i wtedy działali robotnicy z jakimiś wiertłami, myślałam, że się posram w gacie ;D Naszczęście tym razem obeszło się bez cyrku, no tylko dostałam lekkiej trzęsiawki brody na tym już dentystycznym krześle.

Byłam w lumpie kupiłam sobie zajebistą kurteczkę za 13 zł na wagę i pod kolor spódniczkę, zaraz wam pokażę. :p

reklama
O taka, na żywo jeszcze fajniej wygłada

p10100054yx.jpg

Byłam też na solar i się spiekłam, teraz mnie swędzi buzia i dekolt, zwariuję przez to.

Do góry