reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Bettysue pisze:
Witam :) ja mam ciagle nowe zmartwienia, jak nie Moj Niejadek, to Sasiadka!!!  Słuchajcie co wczoraj 13!!! wydarzyło sie u mnie!!! Sasiadka wynajela sobie ekipe (fachowców) do remontu mieli jej wymalowac mieszkanie, ale zaczeli kuc sciany i je rownac i tak kuli, ze u mnie w pokoju jest dziura wielkosci Weroniki glowy i widze co dzieje sie u sasiadki!!!!!!!! W czerwcu przed porodem byl remont u nas i jakos nie usmiecha mi sie znowu do tego wracac. Ta dziura czesciowo jest za szarfa, ktorej nie mozna ruszyc (zabudowa Komandora, ale nie do samej gory). Mojego Meza nie ma do konca tygodnia, a ja mam podglad do sasiadki. Mam tak potwornego nerwa, ze uciekam z domu na zakupy!!! Zycze udanego dnia. Pozdrawiam :)

no to Ci gratuluję przeżyć Bettysue  ;D ;D, domyślam się, że klejenie dziury i remont Twojego pokoju odbędzie się na koszt sąsiadki :) ale co za fachowców wzięła, trotylem te ściany traktowali czy co? a może macie ścianki działowe z kartongipsu ? :):):):)

reklama
Edytko Juleczka na "kuchennych" fotkach wygląda rozbrajająco! Taka słodka malinka  :) Ślicznie ją wkomponowaliście w bardzo ładne tło  :)

Iwon pisze:
Edytko Juleczka na "kuchennych" fotkach wygląda rozbrajająco! Taka słodka malinka  :) Ślicznie ją wkomponowaliście w bardzo ładne tło  :)

:):):) dziękujemy za komplement :laugh: :laugh: a co do malinek to właśnie idziemy zmienić pieluszkę bo mocno nie malinkowy zapach do mnie dolatuje, hihi ;D ;D ;D :p :p :p

przyszlam sie przywitac

Bettysue ja dziekuje za tak traumatyczne przezycia z sasiadka ;D ;D ;D

Agnieszko
ja nie widze zdjec twoich autek :(
a pamietam ze niedawno kupiliscie chyba Kia ???

dziewczynki kochane ja tylko na chwilke z wiadomosciami
łoś ma kaszel straszny i 38 stopni gorączki
ja mam skromne 38,9 stopni, wymioty i znowu raz zemdlałam :-[
odmeldowywuje sie na jakis czas kochane, weronika teraz zasneła to ja sie tez położe.
milego dzionka wam życze :)

reklama
elfiko pisze:
dziewczynki kochane ja tylko na chwilke z wiadomosciami
łoś ma kaszel straszny i 38 stopni gorączki
ja mam skromne 38,9 stopni, wymioty i znowu raz zemdlałam :-[
odmeldowywuje sie na jakis czas kochane, weronika teraz zasneła to ja sie tez położe.
milego dzionka wam życze :)

trzymaj sie kochana, pewnie to jakas grypa zoladkowa!!!!kuroj sie i wracaj do Nas szybko!!!

Do góry