reklama
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
Melll pisze:kate332 pisze:to w czape łosiaMelll pisze:własnie sie skapłam że moj łoś sobie winka dolewa a mnie nie
a pewnie, zaraz go walne
uuuuuuuuuuuuuuuuuuu, u Melll zapowiada się ognisty sex dziś wieczorkiem !!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
kate332
lipcowe mamy'05
tylko nie wiem czy potem miałybyśmy z nich jeszcze jakis pożytekJoaska pisze:elfiko pisze:kazdy losiek na sniadanie od jutra w czape dostanie
przydal by sie teraz chack noris.................on by im przywalil z polobrotu...........
Joaska
Lipcowe mamy '05
e_mama pisze:już po siku ?elfiko pisze:kazdy losiek na sniadanie od jutra w czape dostanie
.........
śliczny suwaczek nowy doprawdy odlotowy ;D ;D
jakie siku????
elfiko
lipcowe mamy ´05
Melll pisze:h ih ih ih ihi h mam 500
hihi ja tez kolo tego :angel: :angel:
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
Joaska pisze:edytko widzialas to moje zdjecie czy nie...................bo czekam na ocene fachowca...............
aaaaaaaaaaaaaaa, sorkens, takie tu tempo, że nie byłam, zaraz lecę, łejt !!!!!!!!!!!
Joaska
Lipcowe mamy '05
Melll pisze:h ih ih ih ihi h mam 500
moje najszczersze kondolencje....................stalas sie juz ABH........................anonimowa bbholiczka
reklama
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
e_mama pisze:Joaska pisze:edytko widzialas to moje zdjecie czy nie...................bo czekam na ocene fachowca...............
aaaaaaaaaaaaaaa, sorkens, takie tu tempo, że nie byłam, zaraz lecę, łejt !!!!!!!!!!!
łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa no proszzzzzzz, to nam się Asieńka odsłoniła ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
ślicznie kochana!!!!!!!! bravoooooo!!!!!!!!!!!!!!! chylę czoła i zazdroszczę