reklama
AgaR.
Fanka BB :)
A jeszcze pytalam czy dzidzie tzeba caly czas miec na rekach jak placze...mnie sie wydaje ,ze nie trzeba,ale zwolennikiem zostawienia dziecka samemu sobie to tez nie jestem.Jak slysze od kogos a niech sie wyplacze to mnie sciska...
Ja zawsze najpierw szukalam przyczyny(glodny,mokra pielucha,niewygodna pozycja,za zimno za cieplo...albo znudzenie).
Czasem odkladalam malego nawet jesli dalej plakal bo nie mialam juz sil,ale bylam przynim,trzymalam za reke albo bujalam
Ja zawsze najpierw szukalam przyczyny(glodny,mokra pielucha,niewygodna pozycja,za zimno za cieplo...albo znudzenie).
Czasem odkladalam malego nawet jesli dalej plakal bo nie mialam juz sil,ale bylam przynim,trzymalam za reke albo bujalam
AgaR.
Na poczatku raczej nie ma takiej potrzeby(czasemnawet od oliwki czy kremu moze wyjsc uczulenie).W kazdym razie nam polozna doradzila abysmyprzez pierwsze tygodnie nie smarowali,chyba zeby pachwinki byly podrazione to w tedy najlepiej spisywal sie sudokrem.No i nigdy nie mozna laczyc zasypki i oliwki czy kremu.
Hej dziewczyny wpadam tylko sie pozegnac na jakis czas ! Musze lezec bezwarunkowo i niestety nie moge byc z Wami na bierzaco !!!
Bylobymi milo gdybyscie od czasu do czasu napisaly mi cos na priva o wiekszych wydarzeniach na forum !! Bo smutno mi bez Was !!
Trzymajcie sie i brzuszki do przodu !!!
Bylobymi milo gdybyscie od czasu do czasu napisaly mi cos na priva o wiekszych wydarzeniach na forum !! Bo smutno mi bez Was !!
Trzymajcie sie i brzuszki do przodu !!!
AgaR.
Kurcze ale tych nowych watkow przybywa...Mamy Lipcowe,sierpniowe,wrzesniowe,pazdziernikowe,listopadowe a teraz nawet pojawilo sie grudniowe... :
.To mi uswiadamia,ze pedzimy nieuchronnie do rozwiazania :laugh:.Az mni gesia skorka wystapila,niedlugo przyjdzie na nas czas..I wreszcie zobaczymy nasze bobasy ;D
G
graszka-po
Gość
reklama