reklama
hanti
Lipcowe Mamy '05
Maniu dzięki za rady dotyczące ząbkowania
wczoraj Otce dałam czopek Eferalganu i było mniej wybudzeń.................raczej stękanie niż płacz
no i dziś działam ze schłodzonymi gryzakami..........zupełnie o nich zapomnialam :
;D
wczoraj Otce dałam czopek Eferalganu i było mniej wybudzeń.................raczej stękanie niż płacz
no i dziś działam ze schłodzonymi gryzakami..........zupełnie o nich zapomnialam :
hanti
Lipcowe Mamy '05
Tusia ja myślę,że u Was też zaczęły się zęby,
bo Majeczka zachowuje się jak moja Otka(a u niej zęby stwierdził pediatra)
ale nocieszył nas,że to nie będzie prędko
:-[
więc i u Majeczki może być to jeszcze mało widoczne,
a ona już to czuje
co do łyżeczki to ja słyszałam,że uderzając w wychodzącego zęba,
można go wbijać spowrotem.........................................
i nie powinno się tego robić,nawet tłumacząc sobie,że to dobre dla dzidzi
Czy któraś z was słyszała coś o tym ??? ??? ???
lepiej zastosować gryzaki zwodą,które się schłodzi,
lub tak jak pisała Mania gofry schłodzone
Tusiu i ja tez uważam,ż epowinnaś sobie zrobic konkretna badania
bo takie ciśnienie jest bardzo niebezpieczne
:
:-[
zasuwaj do lekarza ino migiem!!!!!!
olice:
olice:
olice:
olice:
olice:
olice:
olice:
olice:
olice:
olice:
bo Majeczka zachowuje się jak moja Otka(a u niej zęby stwierdził pediatra)
ale nocieszył nas,że to nie będzie prędko
więc i u Majeczki może być to jeszcze mało widoczne,
a ona już to czuje
co do łyżeczki to ja słyszałam,że uderzając w wychodzącego zęba,
można go wbijać spowrotem.........................................
i nie powinno się tego robić,nawet tłumacząc sobie,że to dobre dla dzidzi
Czy któraś z was słyszała coś o tym ??? ??? ???
lepiej zastosować gryzaki zwodą,które się schłodzi,
lub tak jak pisała Mania gofry schłodzone
Tusiu i ja tez uważam,ż epowinnaś sobie zrobic konkretna badania
bo takie ciśnienie jest bardzo niebezpieczne
zasuwaj do lekarza ino migiem!!!!!!
Anikaa
Fan(ka)
CZeść dziewczyny!!!
u nas nopc fatalnie, ale przyczyna jest nam i Wam doskonale zanana...wczoraj zaczął się przebijać 2 ząbek i mam nadzieję ze dziś już będzie spokój bo oboje z Kubą jesteśmy padnięci
i przesyła moc buziaków :-* :-* :-* :-* :-*
u nas nopc fatalnie, ale przyczyna jest nam i Wam doskonale zanana...wczoraj zaczął się przebijać 2 ząbek i mam nadzieję ze dziś już będzie spokój bo oboje z Kubą jesteśmy padnięci
no i Kubuś wszytskim Mamom i ich Córeczkom składa najserdeczniejszcze życzenia z okazj iDnia Kobiet
i przesyła moc buziaków :-* :-* :-* :-* :-*
Anikaa
Fan(ka)
wiecie co, rzadko zdaża mi sie oglądać m jak miłość ale traf chciał, ze oglądałam wczoraj i jak wiecie było o tym żę Marysia przeżywa śmierć męża i np. jak z tesknoty wącha jego koszulę...dziewczyny rok temu zmarł mój tata i jak to wczoraj oglądałam to wszystko wróciło i pamiętam jak ryczałyśmy z mamą pakując jego rzeczy i praktycznie gdzie byśmy się nie ruszyły wszystko przypominał o jego braku...dlatego po filmie poszłam do mamy, wchodzę do jej pokoju a ta cała zaryczana...boże jak mi jej było żal: ja mam Kubę i Roberta a ona, choć z nią mieszkamy, to sama jest... ipodsumowując Wasze wczorajsze posty, dziewczyny na prawde jesteśmy szczęściarami , ze mamy tych naszych łośkow bo choc z nimi źle to bez nich gorzej...co oczywiście nie oznacza, ze mamy nanich nie narzekać i ch nie tresować
Lilka
Fanka BB :)
Hanti wiem ze te butki sa nowe
dalam wam tylko przykald ze tego typu mi chodzi
a oryginalne nike czy adidas to ludzie sprzedaja za ponad 50zł!! przejrzalam na allegro
co do tej łyżeczki to zdaje mi sie to bzdurą bo jak ząb chce wyjsc to nie da sie go 'wepchnąć'spowrotem
moja kolezanka jak była mała miała problem ze ząb nie mógł jej wyjsc i jej tata poszedl z nią do lekarza i lekarz!!kazał trzasnąc łyżeczką o zą!! i ona mowi ze jak jej tata walnął to od razu ząbek przebił
dalam wam tylko przykald ze tego typu mi chodzi
a oryginalne nike czy adidas to ludzie sprzedaja za ponad 50zł!! przejrzalam na allegro
co do tej łyżeczki to zdaje mi sie to bzdurą bo jak ząb chce wyjsc to nie da sie go 'wepchnąć'spowrotem
moja kolezanka jak była mała miała problem ze ząb nie mógł jej wyjsc i jej tata poszedl z nią do lekarza i lekarz!!kazał trzasnąc łyżeczką o zą!! i ona mowi ze jak jej tata walnął to od razu ząbek przebił
Anikaa
Fan(ka)
Melll pisze:dziewczyny a jak włosy ??? tym co wypadały przesatł juz ??? bo moje nadal wychodzai mam juz dosc
melll ja od miesiąca stosuję szampon seboradin (jest dostępny w aptekach) i jest rewelacyjna poprawa...nie dość ze włosy przestały wyadać to jeszcze zaczęły maksymalnie odrastać...mogę sie już 5 cm- odrostami pochwalić
a dodatkowo robię sobie okłady (30 minut przed myciem głowy) z oleju ze słodkich migdałów...
reklama