reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

wiecie co mnie najbardziej dobija w macierzynstwie??

ze nie moge pospac co sie = ze nie moge sie wyspac
chyba sie juz troche przyzwyczailam ale....ja śpioch jestem i mi ciezko

i tak czasem w chwilach kryzysu se mysle ''dziecka sie zachcialo'' ;D :p

reklama
Kate pytałaś o wózek - byłam wczoraj wypróbować na spacerze no i bardzo fajnie, lekko się prowadzi, tylko jeszcze nie mogłam się przyzwyczaic do tych kółek samo skrętnych tak jakoś mi dziwnie było. Bardzo łatwo sie składa i pozłożeniu mało miejsa zajmuje

p10100153aa.jpg

tusia ja tez mysle ze to zeby..............moze sprobuj jej na noc dac czopek przeciwbolowy.........no i w dzien moze gryzaczki z taka woda z lodowki......

Wszystkim kobietkom tym małym i dużym uśmiechu na gębulach

Lilka ja mam to samo zawsze się spało do 11, nawet do 12 byczyło sie w wyrze, a teraz siódma i trzeba byc zwartym i gotowym :p

dziewczyny pytanie z innej beczki

ile kosztuja nowe buty dla dzieci ADIDAS,NIKE,REEBOK ???

bo na allegro za uzywane chca od 40-60zł
czy sie opłaca kupic?

u mnie jest z 5 sklepow dzieciecych ale butow porzadnych nie ma!! same szmaciaki a ja chce normalne adidaski,usztywniane

Lilka pisze:
dziewczyny pytanie z innej beczki

ile kosztuja nowe buty dla dzieci ADIDAS,NIKE,REEBOK ???

bo na allegro za uzywane chca od 40-60zł
czy sie opłaca kupic?

u mnie jest z 5 sklepow dzieciecych ale butow porzadnych nie ma!! same szmaciaki a ja chce normalne adidaski,usztywniane

wahaja sie w granicach 80 -70 zl..........w promocji, patrzylam wlasnie w necie, a tak normalnie to powyzej 100 zl

reklama
Lilka pisze:
Lilka kochana,ale na tej aukcji masz NOWE adidaski ;) ,
bo za używane wołają koło 20-30zł

fajne,tylko jak dla mojej Otylci rozmiar w sam raz,
ja kupiłabym trochę większe

a tak na marginesie,to takie buciki typy adidaski są potrzebne dopiero chodzącemu dzidziolkowi
a teraz możesz jej kupić cosik miększego,takie np.baletki
są sportowe wersje i bardziej eleganckie ;D
ja bynajmiej tak zrobilam
bo,jak przyjdzie wiosna to może się obejrzę
za adidaskami na pokaz do spacerówki ;)

Do góry