reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

aj wiecie co... tu jest duzo fajnych ciuszkow ale ceny tez sa fajne  :p :p
chociaz jak tu sie zarabia i wydaje to nie tak znowu tragicznie  ;)
no i Aniu z tym ubieraniem dziewczynek to jest tak.... jak szukam czegos dla Tymcia to znajduje fajniesze dla Gabi i odwrotnie jak dla Gabi to w oko wpadaja dla Tymcia  ::)

reklama
Joasiu te czerwone!!!
jesli chcesz to daj mi znac aobaczt tu jakies trampki dla Kuby z tego co pamietam to kosztuja cos ok 5 do 10$
zawsze moge sprawdzic tylko daj znac :)

nie , no wiadomo ze mozna i dla chłopów coś fajnego znaleźć ale dla dziewczynek to większość takie cukiereczki

ja butów dla Majki troche mam na wiosnę, ale kupiłam jeszcze takie

87798870

88101028_1
88101028

tusia fajniutkie te buciki :)

a ja wlasnie zrobilam zupke jarzynowa, dzis mamy troche pozniej obiadek..............

a i zaraz jedziemy na zakupy................i cos na dzien kobiet heheheheh :)

jestesmy po mega spacerze i odwiedzinach
przyszla do nas siostra Karola z Oliwką-roznica miedzy dziewczynkami to 10 miesiecy,Oli jest starsza
i jej mama dała nam butki,ktore sa dobre Mili i je nosimy
jaki szok przezyla ze Mili je nosi!!! ....bo Oli z nich wyrosła miesiąc temu ::)

boshee ale ta moja ma glajde ;D ::)

i nie wiem jak wy ale my nosimy rozmiar 20
a buty chce kupic juz usztywniane,bo Mili chodzi,tzn.rząda prowadzenia i lekarka mowila ze juz jej mam takie kupowac

chyba kupie jej Barbie- potem dam link

hanti pisze:
co do łyżeczki to ja słyszałam,że uderzając w wychodzącego zęba,
można go wbijać spowrotem.........................................
i nie powinno się tego robić,nawet tłumacząc sobie,że to dobre dla dzidzi
Czy któraś z was słyszała coś o tym  ??? ??? ???
o tym ze wbijac nie słyszałam i to raczej niemożliwe, ale podobno od takiego stukania moze pękać szkliwo

reklama
Do góry