reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

no to teraz sie przywitam........dziendoberek :)

dzis rano moi chlopcy obudzili mnie spiewajac spiewal tata, Kuba dospiewywal) " dzien kobiet, dzien kobiet niech kazdy sie dowie, ze dzisiaj jest swieto kobiet" po czym los dal mi wielkiego calusa a Kubik puscil na mnie pawiczka......hihihihhi........i to jak na razie wszystkie prezenty!!! zobaczymy co bedzie pozniej.........

mam dzis gosci wiec musze sie troche zajac moim mieszkankiem hihihi :)

reklama
Czesc Kobietki!!!
11-1-184.jpg

Cześć kobiałki !

Dziś mija dokładnie rok jak poczułam pierwsze ruchy Julii pod sercem :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Mała, żeby uczcić ten dzień daje do wiwatu od 4 rano !!!! padam na twarz :( Po raz kolejny sprawdziło się, że wystarczy pochwalić dziecię na BB to mu się zaraz odmieni :)

Od nas dla Was życzenia cudownego, ciepłego i słonecznego dnia nasze kochane kobiałki !!!!!!!!!!!!

tymczasem umacniam się kawusią ;D

ja z kawka ......

Julia padła, zasnęła na naszym łóżku nawet jej nie przenoszę - poobkładałam ją poduszkami żeby nie spadła

dziś znów robimy badania- mocz o 14 będzie wynik - juz się nie mogę doczekać, brzuch mnie boli z nerwów ::)

u nas znów noc bez jedzienia od 19,30 do 8 rano - ale były pobudki na smoczka i herbatke
oczywiście jedzienie robiłam ale znów do zlewu wylałam, dziś już nie robię w nocy bo i tak Julia nie je

ania g na nartach szlej ale jej dobrze, pogoda też jej się udała bo słonecznie

u nas noc nawet nawet........ale w dzien, od rana Kubul maruda...trze te dziasla jak oszalaly, tak mi go szkoda............teraz padl i spi.....

a ja zmykam po kaweczke!!!!

u nas pogoda piękna - słoneczko cudnie świeci

jak Julia wstanie to robie jej kisiel wg przepisu elfiko i zmykamy na spacer bo niewiedomo co będzie popołudniu :p

mnie od kilku dni porządnie boli brzuch jak przed @, coś czuję, że w końcu się doczekam ;) ;) ;) :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
Do góry