reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Klaudia pisze:
A ten mój mały smrodek to dzisiaj chyba na bezsenność cierpi :) Od rana spał tylko 25 minut. Nawet na 1,5-godzinnym spacerze nie spał. Jak go wsadzę do łóżka, to wędruje po całym i ani mu się widzi spać :) Jeden do tej pory niezawodny sposób usypiania go na brzuchu przestał działać, bo teraz nawet jak się go położy na brzuchu, to zaraz jest na plecach :)
Przed chwilą go położyłam, a on teraz sobie siedzi i rozwiązuje sznurki od ochraniacza :)

Klaudia to u nas jak za wcześnie położę Kubę do łóżka to on fik i na brzuchu i...rozwiązuje sznurki od ochraniacza :) hi hi hi

reklama
E-mamo przykro mi z powodu brata.... wiem co czujesz :-[ ja mam brata blizniaka i wydawaloby sie ze powinna byc mniedzy nami jakas szczegolna wiez....... eh...a tym czasem mam wrazenie ze jest wieczna rywalizacja.........szkoda bo brdzo mi go brakuje :-[ :-[

Gaba spi a Tymvcio wraca do zdrowia i wcina budyn... chyba poloze sie zaraz z nim choc na chwilke ::)

aaha co do zebow i raczkowania to Gabrychna nie ma zebow a pupe zaczyna podnosic do gory i przebiera nozkami wiec moze ruszy szanowne cialko i wystartuje ;) ::)

Cześć dziewczyny.
Ja bardzo zle sie czuje, nie wiem co mi jest. Głowa mi pęka i mi strasznie słabo, do tego miałam zawalona noc. Nie wiem czy to w koncu te zeby u Majki, czy gile w nosie, ale strasznie niespokojnie spala i plakala co chwila, spala w sumie trzy godziny i ja chyba jeszcze mniej. Za dnia prawie nie spała. Wyciągałam jej gruszka gile, ale strasznie przy tym płakała i sie wyrywala :-[ no ale musialam, bo ciezko jej bylo oddychac, nie wiem co na ten katar poradzic, ale za dnia go nie ma tylko podczas snu jej sie robi i sie rozbudza przez to, no chyba, że to te zęby? kurde ja dzis nie mam sily, nie wiem czy uda mi sie dotrwac do Na wspolnej, bierze mnie jeszcze na wymioty, a temperature mam 35,9 stopni to chyba za mało? dusi mnie w gardle i czuje sie do d... Pa dziewczynki mam nadzieje, ze jutro juz wpadne tu z uśmiechem. Buziaki

Klaudia pisze:
Cześć dziewczyny. Tak tylko zaglądam, coby się przypomnieć, że istnieje :) Jakoś nie mogę znaleźć czasu na bb :( Ale wam zazdroszczę, że macie czas tu tyle produkować :)

U nas dalej męczarnia z górnymi jedynkami.
U mnie dokładnie to samo :-[
Tyle sie teraz dzieje ze nie wiem czy dam rade zaczac sie odzywac do was zanim o mnie zapomnicie.
Mam na głowie przeprowadzke malowanie, pakowanie , szafy, wykładziny i tysiac innych spraw. W pracy tez kocioł , nowe projekty, wszytso jakies nowe. Oj dzieje sie dziej.
A maskio zaczyna nam raczkowac. Przybiera juz pozycje raczkujaca i sie buja. Cieszy przy tym miche jak nie wiem co. No i ewidentnie idą mu górne jedynki. Ale noce dzieki Bogu spoko.

tusia26 pisze:
Cześć dziewczyny.
Ja bardzo zle sie czuje, nie wiem co mi jest. Głowa mi  pęka i mi strasznie słabo, do tego miałam zawalona noc. Nie wiem czy to w koncu te zeby u Majki, czy gile w nosie, ale strasznie niespokojnie spala i plakala co chwila, spala w sumie trzy godziny i ja chyba jeszcze mniej. Za dnia prawie nie spała. Wyciągałam jej gruszka gile, ale strasznie przy tym płakała i sie wyrywala  :-[ no ale musialam, bo ciezko jej bylo oddychac, nie wiem co na ten katar poradzic, ale za dnia go nie ma tylko podczas snu jej sie robi i sie rozbudza przez to, no chyba, że to te zęby? kurde ja dzis nie mam sily, nie wiem czy uda mi sie dotrwac do Na wspolnej, bierze mnie jeszcze na wymioty, a temperature mam 35,9 stopni to chyba za mało? dusi mnie w gardle i czuje sie do d... Pa dziewczynki mam nadzieje, ze jutro juz wpadne tu z uśmiechem. Buziaki
Tusia u nas dokładnie to samo
gile na całego i katarzysko(ale to chyba przez zęby,bo pediatra powiedział,że idą)
no i ja też sie tak dzisiaj czułam,jak Ty :p :-[

reklama
Budzi się niunia co chwilę i cały czas płacze
tak mi jej szkoda ::)

Kobitki,jak pomagałyście dzieciaczkom w ząbkowaniu..............pomóżcie ???

Do góry