reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
ah no i ostatnio tu gdzie zdjecie Elfikowej Weronisi widzialam i taaaaaaaka ona sliczna i te cudne oczka!!!!!!

dzis zabralam dzieci do miasta, kupilismy Tymciowi buciki na wiosne
slonko swieci co raz mocniej grzeje wiec moze juz niedlugo bedzie ta upragniona wiosna ;D ;D

maniula wzielam z gory, ciachnelam i bach..........potem male popraweczki i jakos wyszlo, ciekawe co juyto powie Rafal jak go zobaczy hihihhi :)

a Gabunia ma sliczna grzywke......:)

a ja dzisiaj sie orobilam ja dziki wol, okna dokonczylam myc i w szawkach z ubraniami poukladalam wkoncu...juz nic nie moglam znalesc hihihihhi

no i zaraz bedzie weekend i duzy wroci z pracy i juz mam pomysl na sobote..... ha zabiore go do kina ....co prawda tylko do imax ale za to z dziecmi  :D Tymcio zobaczy podwodny swiat....mam tylko nadzieje ze wytrzyma  ::)

oj ja porzadek w szafie musze robic raz na tydzien bo inaczej nic nie znajde......duzy wychodzi z zalozenia ze po co skladac skoro i tak zaraz bedzie to rozkladal >:D :p

mania co to imax?

ja tez dzisiaj tak tyralam, okna umylam trzy, mam jeszcze dwa
no i w domku ogolnie posprzatalam i padam
a weronika nowe slowko opanowala i caly dzien bylo umba umba umba  ::)

I ja też joł ;D

Zdrówka dużo dla Adasia i Otki :-* :-* :-* :-* :-*

Alusiowi gratulujemy tylu zębów, a Klaudii życzymy, aby piknego ranka odkryła u Maciusia pierwszego mleczaka :)

reklama
Do góry