reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
tofinek pisze:
lila czy to ty chcialas kody po pampersach? jesli tak to daj znać na priv-a ja mam takie z Jumbo paczek 4+ active baby, ale takich kodów jakie są w książeczce to tam nie ma, no i niew iem, czy bedą się liczyly punkty ::) w sumie to nie wiem czemu tak, moj mąż mówi, że to jakieś pirackie pampersy :laugh:

Tofinku dziekuje za pamiec ale ja juz uzbierałam 100pkt. i wysłałam :)
ale jesli dobrze pamietam to Ania G.tez zbiera,moze jej sie przydadza??

wielkie dzieki ;) :-* :-*

cześc wszystkim
astatnio jakoś nie mam okazji zagłębić się w bb, czasem zerknę w mniejsze wątki i tyle, moje dziecię często sie budzi, w dzien mało śpi (2 x 30 min) wiec i ja niewyspana chodze i nic mi sie nie chce, i stram sie chodzic wczesniej spac bo rano do pracy, naawet na spacery nie cchce mi sie wychodzic, u nas strasznie zimno, jak wiecie kielce były biegunem zimna kilka dni temu, i nadal jest nie najlepiej

poza tym wczoraj przywieźli nam nowe meble tzn biurko (pod komp) regał na książki (bo lezały juz na pararetach i krzesłach) i komode, całe popołudnie robiliśmy porządki, byłam w szoku ile badziewia mieliśmy w starym biurku i szafie, ale juz jest OKi, dzisiaj siedze sobie przy nowym biureczku i jest fajnie

Niuńka całuski przesyłamy dla chorowitka żeby szybciutko wyzdrowiał, po antybiotyku bedzie zaraz poprawa, wiem bo piotrek jak był mały często na anginę chorował

mam Asiowa salatke, teraz wlaczylam polsat i bede patrzec na film  ;D
wielkie nadzieje sie zwie

ja jeszcze nie papuje bo najpierw lukajac w BB ocenie czy warto na film patrzec a potem sie zobaczy ;D
jak napisze ze znowu mam winko to mnie od pijakow wyzwiecie ?? hihi >:D >:D >:D

Martuska pisze:
Lilka, no wlasnie wiedzialam, ze zapomialam jeszcze do ciebie czegos napisac, Kredka mi przypomniala :). Wspolczuje ogromnie tego uczucia, ktore towarzyszylo Ci jak Milenka spadla. Rozumiem, bo przeszlam juz upadek Alusia. Do chwili obecnej jak sobie przypomne jak go zobaczylam lezacego na podllodze to ciarki mi przez plecy przechodza. Oby juz nigdy wiecej ci sie to nie przytrafilo. :)

Z papierochami juz sie wypowiedzialam, natomiast co do przeklinania ::) Przyznam sie bez bicia, ze przeklne czasem. Powiem wiecej, zdarzylo mi sie przy Alusiu (nie do niego), a wszystkiemu winien los, ktory czasem sobie pouzywa. Mnie wtedy nerwy puszczaja i tez sobie kurwne. Oczywiscie on tego nie pochwala, bo mi nie wolno :-X Ha akurat :p

w pierwszej chwili to ja nie wiedzialam czy nie jechac na pogotowie (wizje krwiaka itp.)???
długo ją tuliłam,mam gdzies z ok.30cm z łóżka do podłogi,ale mam pcv podłoge wiec dosc twardo....
ale po chwili jzu sie smiała i sie uspokoiłam
z tego wszystkiego dzisiaj juz opuściliśmy jej łóżeczko,bo wczoraj ją tez przyłapaliśmy ze na kolanach sie opierała o szczebelki a od dzis potrafi je juz wyprostowywac

ufff,pomyslec ze jeszcze nie jedne strachy nas czekają  ::)

reklama
Do góry