reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

ah kochane dzionek po malutku upłynął, tymi teraz siedzi i bawi sięjakąś zabawkągrajką i smoczkiem ale jest śpiący i prawie zasnął w łóżeczku ale ja się pojawiłam na horyzoncie i już po spanku, no ale jakoś dotrzyma do tej 20 :)

a ja się postaram teraz nadrobić...........................

reklama
Zęby ::) U nas wlasnie wyszly 3 gorne zeby w niecaly tydzien. Wczoraj sie zakonczylo i wiecej chyba narazie wychodzic nie bedzie, bo nie widze. Alek i tak dzielny chlop. W nocy wybudzal sie czesciej i chcial na cycu wisiec i przytulony byc. Ostatnia noc byla tez jeszcze nienajlepsza, mimo, ze juz wyszlo co mialo wyjsc. Zobaczymy jak dzisiaj.

No i moje dziecko jako, ze ma juz syskie cy u gory i dwa na dole zaczelo zgrzytac :o No i wogole zaciska szczeki 8) Biedaczek musi sie przyzwyczaic do nowego nabytku :laugh:

Melll scina scinaj :)

Gaelaczku a Ty bys sie nadawala na ta agentke turystyczna ;)

Niuńka pisze:
No i wrocilismy od lekarza i mamy angine i antybiotyk :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

biedny adas taki chorowity :( zdrówka dla niego

a ja jedna reka bo druga tymika trzymam za pupe bo stoi mi na kolanach i tuli sie w szyjke i wali glowa slini ramie ::)

a lila ja juz tymika samego nie zostawiam na wyrku mimo ze jeszcze nie raczkuje wlasnie przed obawa bo to ulamek sekundy \ tak samo łózeczxko szybko miałam obnizone

ok z,yka, bo mam cale ramie wyslinione robi mi byy byyy i dmucha :)

maniula miło ze juz lepiej !!!!

lila czy to ty chcialas kody po pampersach? jesli tak to daj znać na priv-a ja mam takie z Jumbo paczek 4+ active baby, ale takich kodów jakie są w książeczce to tam nie ma, no i niew iem, czy bedą się liczyly punkty ::) w sumie to nie wiem czemu tak, moj mąż mówi, że to jakieś pirackie pampersy :laugh:

muszę cos napisać żeby się nie zgubić  ;D

dla Adasia zdrówka dla Mani dużo słonka O0 a dla wszystkich miłego wieczoru ;)

no a ja coprawda jestem na nogach od 5 rana i miałam ciężki dzień w pracy no i najchętniej położyłabym się spać ale......

dzisiaj będę imprezować za dwie godzinki hhi żebym tylko w knajpie nie zasnęła bo będzie obciach :laugh:

co do fajek popalałam przed ciążą, jedna paczka starczała mi na miesiąc a nawet dwa

ale jak tylko dowiedziałam się że noszę maleństwo pod serduszkiem to było sioo z fajkami

ostatnio zapaliłam jednego we wrzesniu 2005 r, dzisiaj będzie drugi ;D a moze nie sama jeszcze nie wiem

tak dwa razy do roku mozna no nie?! hi ;D

reklama
Lilka, no wlasnie wiedzialam, ze zapomialam jeszcze do ciebie czegos napisac, Kredka mi przypomniala :). Wspolczuje ogromnie tego uczucia, ktore towarzyszylo Ci jak Milenka spadla. Rozumiem, bo przeszlam juz upadek Alusia. Do chwili obecnej jak sobie przypomne jak go zobaczylam lezacego na podllodze to ciarki mi przez plecy przechodza. Oby juz nigdy wiecej ci sie to nie przytrafilo. :)

Z papierochami juz sie wypowiedzialam, natomiast co do przeklinania ::) Przyznam sie bez bicia, ze przeklne czasem. Powiem wiecej, zdarzylo mi sie przy Alusiu (nie do niego), a wszystkiemu winien los, ktory czasem sobie pouzywa. Mnie wtedy nerwy puszczaja i tez sobie kurwne. Oczywiscie on tego nie pochwala, bo mi nie wolno :-X Ha akurat :p

Do góry