reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
ach nasze dzieciaczki takie już duże..........i takie słodkie

a Otka ma już 6 miesięcy.............oczywiście maly toaścik był

elfiko pisze:
to tak jak ja  ;D
maniaczka jestem ´na calego, zobaczcie ile mam postow wyslanych  ;D
o kurcze 23! ide z butla bo alarm bedzie, zaraz wracam  ;D
ja tez mam niemało a duuuużo krócej tu urzeduje, mój mąż kiedys spojrzał i sie przeraził i mówi coooo? tyle wiadomosci wysłałas, a ja mu cos zsiemniłam ze to wcale nie o to chodzi to jakies tam cyferki ;D ::)

witam i znikam

jestem po seansie filmowym i padam :laugh:

jesli chodzi o filmy to Karol ma zawsze wszystkie nówki i tak:
PIŁA II  fajna,ale ja nie przepadam za tego rodzajem filmu

za to wszystkim gorąco polecam WYSPE!!! poprostu zaj....ty film!!!!! ściągnijcie go sobie albo wypozyczcie......w sumie nie wiem czy by był juz w wypozyczalniach  ::) film jest boski!!! opowiada o ludziach klonach,ktorzy nie zdawali sobie sprawy ze są klonami,wmawiano im rozne rzeczy a służyli po to aby.........musicie obejrzec ;D

koniecznie!!!

oki znikam

a co najwazniejsze:

Ninie,Otce i Adasiowi duuuzo zdrowka i radosci z okazji polroczku!!!! buziaki od ciotki klotki ;)

dobra kobitki, idę spać....

podglądaczkom ujawnionym i nie ujawnionym tez mówię dobranoc ;D :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :p :p :p

do jutra !:)

smile18flow.gif
smile18flow.gif
smile18flow.gif
smile18flow.gif
smile18flow.gif
  wszystkiego
smile18flow.gif
najlepszego
smile18flow.gif
dla
smile18flow.gif
otki

smile18flow.gif
smile18flow.gif
smile18flow.gif
smile18flow.gif
smile18flow.gif

ja zawsze taka opóźniona

hanti pisze:
kate332 pisze:
qrcze e_mamo ale ci zazdroszcze tego morza aaaaaaaaaaa ja tez tak chce u nas tylko las, las, góra, las  :p :p :p
ale za to jakie lasy kate śliczne.............. ;D
fakt ale wiecie jak to jest zawsze kusi to czego sie nie ma

reklama
Do góry