reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
witam kochane !!
mam kawe ale inkę i nie siedzę a w szafie próbuję układać pilnując tymika i siostrzeńca młodszego siostra pojechała w delegacje do naszej babci spóźnioną ;)
zmykam buziaczki

witam i ja z kawka, przy kompie- ja bede pracowac w domku póżniej, teraz mam chwile relaksu a co!
STO LAT DLA MAKSIA!!!!
STO LAT DLA KUBUSIA!!!!
u mnie za oknem -25 i mam zamarznięte okno w jednym pokoju- chyba uszczelka puściła.

na spacery tez nie wychodze jedynie jechaliśmy na zakupy i w sobote do babci ale to samochodem i nie było tak zimno brrrr

Co do smuteczków to juz mi przeszły całkowicie- popłyneły z potokiem łez ;D
to nie było nic konkretnego, takie tam wszystkiego po trochu ale co tam !!! Juz mi dobrze!

Siemano!
Dziewczyny z moja gebąjuz lepiej.
wiecie co mi dopiero teraz zaczęły włosy garsciami wypadać - masakra. Biarę jakieś tam table ale skutku dvs c bfgf bn7hjjjhnm a
(to Maja mi się wtrąca) ;D nie widac.

GORĄCE ŻYCZENIA RÓWNIEŻ DLA MOJEGO ULUBIONEGO ZBÓJA KUBUSIA   ;)

A TAKŻE DLA WCHODZĄCEJ JUŻ W ÓSMY MIESIĄC MARTYNKI   :-* :-*

no padli najpierw ululałam tytusa a teraz tymik padł przy cycu, może pół godzinki spokoju :D chwila u was i ruszam do szafy ;)
u nas -15, wczoraj jak się wybrałam do sklepu bo musiałam wyszłam za drzwi a nie jest najgorzej ale chwilę dalej nos myślałam że odpadnie !!!

elficzko dobrze że to nie jakiś poważny smuteczek tylko ot takie i że juz lepiej !!! :)

tuśka miło słyszeć że twarz wraca do porządku :) tylko gorzej z włosami ale widocznie kazda z nas musi przez to przejść

wszystkiego najmilszego i lepszego dla kochanego kubusia i maksia

lecę nadrobić :)

czesc babuli :)

bardzo dziekujemy za wszystkie zebowe i polroczne zyczenia :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

u nas nocka powoli, Kuba obudzil sie wczoraj po 21, a poszedl spac kolo 20 i niestety do 23 szalal......probowalam go uspic, ale sie nie poddal!!!juz jestem zemczona tym wstawaniem...........eh, kiedy to sie wkocncu unormuje????

Niania nie daj sie losiowi i badz dzielna!!!!!

Iwon zazdroszcze weekendu, my na takie musimy jeszcze dluuuuugo poczekac!!!!

kredziu bardzo Ci dziekuje za pamiec o m,nie, caluski dla Tymika!!!!

elficzku glowa do gory :D :D, a tak powaznie, to u mnie tez duzo daje wylanie z siebie wsztsrkiego zlego......

reklama
joasiu w końcu jesteś :) coś ostatnio zaniedbujesz nas, ale może i dobrze bo nie ma tyle do nadrabiania ;) ;) ;)

iwon no no nam też by sie przydał jakiś wyskok ::) hmm mieliśmy już 2 razy wybrać sie na koncert, ale jakośtak wyszło raz sie spóźniliśmy z biletami a ostatnio....sama nie wiem
co do spacerku to wczoraj nie byliśmy a dzis sama nie wiem zobaczę może pod dom jak sie od słonka troszkę nagrzeje, ale narazie nie bo w słonku mamy -9, jak będzie z -5 to może a tak ogólnie to do -10 (w cieniu) wychodzimy

już z grubsza ułozyłam ;) a dokładniej innym razem, i tak jeszcze bym dzis chciał troszke poprasować

Do góry