reklama
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Dziewczyny, a weekend- istne szaleństwo ;D
W sobotę odstawiliśmy Kornelka do babci na noc, potem chata wolna- słuchanie ulubionej muzy z dużą moca głośników , potem zakupy (parę nowych ciuszków), i nocna impreza w klubie ze znajomymi. A potem spanie do 11 rano. Ech, chyba nic mi nie zepsuje humoru w tym tygodniu 8) O0
Idę poczytać, może jeszcze sie uda przed pracą
W sobotę odstawiliśmy Kornelka do babci na noc, potem chata wolna- słuchanie ulubionej muzy z dużą moca głośników , potem zakupy (parę nowych ciuszków), i nocna impreza w klubie ze znajomymi. A potem spanie do 11 rano. Ech, chyba nic mi nie zepsuje humoru w tym tygodniu 8) O0
Idę poczytać, może jeszcze sie uda przed pracą
Iwon
Lipcowe Mamy '05
e_mama pisze:to my tez sie meldujemy i zdrówka wszystkim dzisiejszym solenizantom i jubilatom winszujemy :laugh: :laugh: :laugh: !!!!
w Julke tez wczoraj trafil szlag i tak dala mi popalic, ze rano wygonilam z sypalni dziecko z ojcem i zakazalam wchodzic do mnie dopoki troche nocy nie odespie........ w efekcie sluchalam jak wrzeszczy ale za sciana a nie przy uchu......
Znana mi praktyka :laugh:
kate332
lipcowe mamy'05
u nas -26Iwon pisze:- 18 w Szczecinie! Brrrrrr.......
Iwon
Lipcowe Mamy '05
MaMalgosia pisze:Wszytskei mamusie pewnie na spacerkach
Ryzyk fizyk , też idę :
Ja zabroniłam mojej siostrze wychodzić teraz z małym na spacery, bo kiedyś już czytałam, żeby chodzić w każdą pogodę, z wyjątkiem deszczów i silnych mrozów. -10, -18 już zaliczam do silnych mrozów. Jak tylko pobyłam 5 minut na dworze, to mi włosy w nosie zaczęły zamarzać ( nie żebym ich tak dużo jak All Bandy miała ;D), więc jak tu dziecko wypuścić. A Wy wychodzicie ?
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Wpadam jeszcze na chwilkę..
hanti jesteś nieoceniona. Już widzę, że wiele z porad, o którym napisałaś, jest odpowiedzią na moje pytania. A ostatnio brakuje mi jakoś czasu na szperanie w gazetach, tak jak robiłam to namiętnie na macierzyńskim. Lutowe "Dziecko" do dzisiaj leży nieprzeczytane :
Dasaria przykro mi z powodu falstartów z opieką nad niunią. Też jestem rozczarowana pewną bliską mi osobą z rodziny, ale nie będę o tym pisać. W tym tygodniu zasada numer jeden: nie smucić!
Joasia gratulujemy i zazdrościmy pierwszego ząbka! Kubeczek musi wyglądac teraz jeszcze fajniej Poprosimy o fotkę
Uciekam do pracy, pa pa kobiteczki, może do wieczorka :-*
hanti jesteś nieoceniona. Już widzę, że wiele z porad, o którym napisałaś, jest odpowiedzią na moje pytania. A ostatnio brakuje mi jakoś czasu na szperanie w gazetach, tak jak robiłam to namiętnie na macierzyńskim. Lutowe "Dziecko" do dzisiaj leży nieprzeczytane :
Dasaria przykro mi z powodu falstartów z opieką nad niunią. Też jestem rozczarowana pewną bliską mi osobą z rodziny, ale nie będę o tym pisać. W tym tygodniu zasada numer jeden: nie smucić!
Joasia gratulujemy i zazdrościmy pierwszego ząbka! Kubeczek musi wyglądac teraz jeszcze fajniej Poprosimy o fotkę
Uciekam do pracy, pa pa kobiteczki, może do wieczorka :-*
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
melduję się z kawą i szronem pod nosem ;D
Iwon gratuluję udanego weekendu ! i dodam szeptem, ale tak na prawdę po cichutku- zazdroszczę ;D
U mnie na takie wybryki jeszcze trochę poczekam, no ale dziś też nie narzekam, bo będę biadolić cały tydzień
Półroczkowe gratulacje dla Maksa !!! :laugh: :laugh: :laugh:
U nas rano -250 C brrrrrrrrr
melduję, że kawkę posiadam i biorę się do pracki, bo w życiu nie zrobię tego co nade mną wisi....
Miłego dnia dla każdej z Was z osobna
Iwon gratuluję udanego weekendu ! i dodam szeptem, ale tak na prawdę po cichutku- zazdroszczę ;D
U mnie na takie wybryki jeszcze trochę poczekam, no ale dziś też nie narzekam, bo będę biadolić cały tydzień
Półroczkowe gratulacje dla Maksa !!! :laugh: :laugh: :laugh:
U nas rano -250 C brrrrrrrrr
melduję, że kawkę posiadam i biorę się do pracki, bo w życiu nie zrobię tego co nade mną wisi....
Miłego dnia dla każdej z Was z osobna
reklama
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
Joasiu gratuluję ząbka Kubusiowi