reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Dziewczyny, a weekend- istne szaleństwo  ;D

W sobotę odstawiliśmy Kornelka do babci na noc, potem chata wolna- słuchanie ulubionej muzy z dużą moca głośników  ;), potem zakupy (parę nowych ciuszków), i nocna impreza w klubie ze znajomymi. A potem spanie do 11 rano. Ech, chyba nic mi nie zepsuje humoru w tym tygodniu  8) :p O0

Idę poczytać, może jeszcze sie uda przed pracą  :p

e_mama pisze:
to my tez sie meldujemy i zdrówka wszystkim dzisiejszym solenizantom i jubilatom winszujemy :laugh: :laugh: :laugh: !!!!

w Julke tez wczoraj trafil szlag i tak dala mi popalic, ze rano wygonilam z sypalni dziecko z ojcem i zakazalam wchodzic do mnie dopoki troche nocy nie odespie........ w efekcie sluchalam jak wrzeszczy ale za sciana a nie przy uchu......

Znana mi praktyka :laugh: ;)

MaMalgosia pisze:
Wszytskei mamusie pewnie na spacerkach  ;)

Ryzyk fizyk , też idę  ::)

Ja zabroniłam mojej siostrze wychodzić teraz z małym na spacery, bo kiedyś już czytałam, żeby chodzić w każdą pogodę, z wyjątkiem deszczów i silnych mrozów. -10, -18 już zaliczam do silnych mrozów. Jak tylko pobyłam 5 minut na dworze, to mi włosy w nosie zaczęły zamarzać ( nie żebym ich tak dużo jak All Bandy miała  ;D), więc jak tu dziecko wypuścić. A  Wy wychodzicie ?

ja nie wychodzę, ponizej -5 nie powinno sie z takimi małymi dziecmi spacerowac, ale my kiedys bylismy 30 min jak było -7, teraz jest stanowczo za zimno

Wpadam jeszcze na chwilkę..

hanti jesteś nieoceniona. Już widzę, że wiele z porad, o którym napisałaś, jest odpowiedzią na moje pytania. A ostatnio brakuje mi jakoś czasu na szperanie w gazetach, tak jak robiłam to namiętnie na macierzyńskim. Lutowe "Dziecko" do dzisiaj leży nieprzeczytane  ::)

Dasaria przykro mi z powodu falstartów z opieką nad niunią. Też jestem rozczarowana pewną bliską mi osobą z rodziny, ale nie będę o tym pisać. W tym tygodniu zasada numer jeden: nie smucić!  ;)

Joasia gratulujemy i zazdrościmy  ;) pierwszego ząbka! Kubeczek musi wyglądac teraz jeszcze fajniej  :) Poprosimy o fotkę  :)

Uciekam do pracy, pa pa kobiteczki, może do wieczorka  :-*

SPÓŻNIONE ŻYCZONKA DLA NASZYCH KOCHANYCH SOLENIZANTÓW WEEKENDOWYCH I NAJLEPSZE ŻYCZONKA DLA MAKSIA  :-* :-*

melduję się z kawą i szronem pod nosem ;D
Iwon gratuluję udanego weekendu ! i dodam szeptem, ale tak na prawdę po cichutku- zazdroszczę ;D :p :p :p
U mnie na takie wybryki jeszcze trochę poczekam, no ale dziś też nie narzekam, bo będę biadolić cały tydzień :):):)

Półroczkowe gratulacje dla Maksa !!! :laugh: :laugh: :laugh:

U nas rano -250 C brrrrrrrrr

melduję, że kawkę posiadam i biorę się do pracki, bo w życiu nie zrobię tego co nade mną wisi....

Miłego dnia dla każdej z Was z osobna :)

reklama
Do góry