reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

witamy z mroźnego Poznania od rana -28 wrrr

Martynia bardzo dziękuje za życzonka i przesyłamy buziaczki dla pozostałych solenizantów :-* :-* :-*

jejciu skończyliśmy siódmy miesiąc  :) ale nadal bezzębnie, gratulacje dla Kubusia ;D

reklama
a ja wlasnie przed chwila patrzylam na termometr..........u nas -18 brrrrrrrrr
siedze w domu jak nic..........chcociaz pewnie bede musiala isc na jakies zakupy, dobrze ze los w domu........

Nianiu gratuluję bezposiłkowej nocki ;)

ja niestety zmykam troszke ogarnać mieszkanko no i małej ciuszki przyszykować niestety muszę wyjsć na te mrozy i do pracy  :p że tez mi się zachciało źle mi było siedzieć w domku ::)

miłego dzionka kochane papa

Dziekujemy wszytskim ciociom ;D
U nas -20

brrr zimnica
siedzimy sobie w domu bez niani, ciesze sie bo potrzebowałam takiej intymnosci z moim synkeim, i nareszcie moge sie nim nacieszyć :-)

Laski a tak bedzie wygadał mój nowy fryz i kolor - tak mniej wiecej. Co myslicie??

grzywka241925b15d0wb.jpg

Dygam sie i ciagle o tym mysle. Powalilo mnie wiem ale rok temu obiecałam sobie ze juz nigdy nie obetne grzywki a tu masz znów mi odwala.. ::) No ale fachowiec powiedział ze to idealna fryzura dla mnie. Kolor ma byc gorzka czekolada wiec ciemniejszy niz na fotce.

no no Nianiu fryzik a'la Mucha.............bedzie dobrze, z wlosami trzeba byc odwaznym, ja tez sie cykam nad zmaina fryzurym najgorsza jest mysl, co bedzie jak niewyjdzi i trzeba bedzie sie tak pokazywac!!!

ale ja bym zaufala profesjonaliscie, bedzie dobrze, widzialam w tv pare jego udanych zmian i wygladaly swietnie!!!!takze moge Ci tylko pozazdroscic oddania sie w takie rece!!!

reklama
Do góry