reklama
kate332
lipcowe mamy'05
no to ja sie melduje na chwilke, mielismy gosci i włąsnie poszli, fajnie sie posiedziało.... była grzanka, ale ja ją tylko przyrządzałam
dziekujemy za życzenia
qrcze jak ten czas leci, mój krzysiek wkracza w 7-my miesiąc az trudno uwierzyc
dziekujemy za życzenia
qrcze jak ten czas leci, mój krzysiek wkracza w 7-my miesiąc az trudno uwierzyc
hanti
Lipcowe Mamy '05
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA SZEŚCIOMIESIĘCZNIAKÓW ASIOŁKOWEJ MAJECZCE I MILENCE LILKI............WIELU UŚMIECHÓW I RADOŚCI :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
SŁODKIE BUZIAKI DLA KRZYSIA KATE Z OKAZJI PÓŁROCZKU!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*spóźnione,ale szczere ;D
SŁODKIE BUZIAKI DLA KRZYSIA KATE Z OKAZJI PÓŁROCZKU!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*spóźnione,ale szczere ;D
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
wszystkiego najlepszego dla Krzysia
elfiko
lipcowe mamy ´05
Witam rankiem
u nas -20 stopni a ja musze na urodzinki do kuzynki jechac i jest dzień dziadka przeciez :
wczoraj łoś byl w pracy a ja chciałam na BB posiedzieć to mi nie działało i w rezultacie poszłam spać
Ja też sie przyłączam do życzonek dla naszych małych solenizantów!!! Sto lat!!
Tusia tos sie załatwiła, odmrożenie trudno wyleczyć
u nas -20 stopni a ja musze na urodzinki do kuzynki jechac i jest dzień dziadka przeciez :
wczoraj łoś byl w pracy a ja chciałam na BB posiedzieć to mi nie działało i w rezultacie poszłam spać
Ja też sie przyłączam do życzonek dla naszych małych solenizantów!!! Sto lat!!
Tusia tos sie załatwiła, odmrożenie trudno wyleczyć
reklama
DASARIA
lipcowe mamy '05
Witam,
ja tylko na chwilke wpadłam się przywitac, uciekam nanrabiac zaległości, bo mam ich ogroooooooomnie dużo.
U nas wszystko w porządku, za wyjątkiem babci Darii, która ma sie nią opiekowac, po prostu koszmar. Wolałabym mie opiekunkę, pewnie byłaby bardziej odpowiedzialna niż ona. Ciągle wymyśla sobie jakieś choroby, a ja nie mogę wiecznie dzwonic do pracy, że nie mam z kim dziecka zostawic, o prostu już mam tego dośc
ja tylko na chwilke wpadłam się przywitac, uciekam nanrabiac zaległości, bo mam ich ogroooooooomnie dużo.
U nas wszystko w porządku, za wyjątkiem babci Darii, która ma sie nią opiekowac, po prostu koszmar. Wolałabym mie opiekunkę, pewnie byłaby bardziej odpowiedzialna niż ona. Ciągle wymyśla sobie jakieś choroby, a ja nie mogę wiecznie dzwonic do pracy, że nie mam z kim dziecka zostawic, o prostu już mam tego dośc