reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Heloł, po poludniu weekend, tra la laaa.... ;D

Tak mysle o tym wielkim dziecku. I dzis czytalam w mojej książce dzieciowej, że w 9tym miesiącu dzieci najczesciej potrajają swoją wagę. I jesli dziecko urodziło sie z wagą 5kg, to w 9tym mies może mieć już nawet 5 kg! No a tamten bobas byl w 8mym mies. No i pomijając glupote matki, dającej dziecku batoniki, to mimo wszystko tak wysoka waga jest calkiem prawdopodobna.

Ciekawe tylko kto go dźwiga ::)

reklama
moje starsze dziecko zamiast czytać ksiązkę,taki dobry brat się zrobił,że z Otką siedzi i minimini ogląda....................coś chyba nie tak..............muszę go pogonić :p

no u nas w tym tygodniu łikend z łosiem wreszcie ma wolne i to aż do środy(zgupieję z nim!!!! :mad:) :p

NiaNia pisze:
To i my sie dołączamy do zyczen dla Julki :)
to od maksa :"rnnddnmjsxb hgnckxkcxjbnd b k cdj cj cdknc dk c kcdc k" wszytskiego dobrego :-*
idziemy sie pakowac bo niebawem ruszamy do dziadków

hihihih Julka dziękuje :) :laugh:

hanti pisze:
tusia26 pisze:
no dlatego ja ubieram się po domu jak eskimoska i wiecie taki zmarźluch ze mnie, że i tak mi zimno. Mam jeszcze piecyk elektryczny ale nim dogrzewamy w nocy, bo wtedy to juz wogóle można zmarznąć. A ogólne ogrzewanie całego domu jest na gaz i bardzo drogo kosztuje. Na szczęście Majki pokuj jest najcieplejszy, u nas przez okna strasznie wieje, nie mamy uszczelnionych. Wszędzie plastiki i to ich minus, że przepuszczają chłód.
Tusia Wy najwyraźniej macie źle te okna plastikowe na zawiasach poustawiane(nie wiem ,czy to aby tak się nazywa..........musiałabym łosia spytać,ale śpi po nockach)mój łoś ustawiał coś tam takim małym imbusem i nie przepuszczaja zimna,niby na zimę sie dokreca,a latem można poluzować
TUSIA dawaj do mnie z Majochą mam wodę w kranie,ajk cieplutko.............zaraz byś się rozgrzala :laugh:

u nas też gwizda przez te plastikowe okna :( wczoraj taśmą oklejaliśmy z góry bo mało nam głów nie pourywało :( Ale to chyba nienormalne żeby regulować okna 2 razy w roku co? Mnie wkurza to, że mamy powycinane dziury w uszczelce i to niby jest mikrowentylacja !!! ja dziękuję za taką mikrowentylację... dziś był lód na futrynie

e_mama pisze:
hanti pisze:
tusia26 pisze:
no dlatego ja ubieram się po domu jak eskimoska i wiecie taki zmarźluch ze mnie, że i tak mi zimno. Mam jeszcze piecyk elektryczny ale nim dogrzewamy w nocy, bo wtedy to juz wogóle można zmarznąć. A ogólne ogrzewanie całego domu jest na gaz i bardzo drogo kosztuje. Na szczęście Majki pokuj jest najcieplejszy, u nas przez okna strasznie wieje, nie mamy uszczelnionych. Wszędzie plastiki i to ich minus, że przepuszczają chłód.
Tusia Wy najwyraźniej macie źle te okna plastikowe na zawiasach poustawiane(nie wiem ,czy to aby tak się nazywa..........musiałabym łosia spytać,ale śpi po nockach)mój łoś ustawiał coś tam takim małym imbusem i nie przepuszczaja zimna,niby na zimę sie dokreca,a latem można poluzować
TUSIA dawaj do mnie z Majochą mam wodę w kranie,ajk cieplutko.............zaraz byś się rozgrzala :laugh:

u nas też gwizda przez te plastikowe okna :( wczoraj taśmą oklejaliśmy z góry bo mało nam głów nie pourywało :( Ale to chyba nienormalne żeby regulować okna 2 razy w roku co? Mnie wkurza to, że mamy powycinane dziury w uszczelce i to niby jest mikrowentylacja !!! ja dziękuję za taką mikrowentylację... dziś był lód na futrynie
ja tam żadnych powycinanych uszczelek nie mam.............a mikrowentylację robię sobie sama poprzez odpowiednie ustawienie klamki ::)
a mój łoś raz ustawił regulację i nie przestawiamy jej,bo sie nikomu nie chce..............no ale ja mam naprawdę ciepło,a moj syn pod samym oknem śpi i jest ok

NiaNia pisze:
mój sasiad to ch..j od tygodnia albo lepiej ma remont i napierdziela całą dobe od rana do wieczora
co za ch..j
::)

dobrze Nianiu,że nie jesteś moją sąsiadką,jak bylam w ciązy,to remont na całego robiliśmy..............sąsiedzi przestali się do mnie odzywać i szeptali mi za plecami(ale ja musiałam przed rozwiązaniem skończyć)
a na dole pode mną kobieta roczną wnuczkę pilnowała,to miala żale,bo mala spać w domu nie mogła,tylko musiała z nią na spacery chodzić ;)

reklama
Do góry