reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Maniu ale ta twoja mala to faktycznie super na tym zdjecfiu z usg wyszla z ta raczko podniesiona,zupelnie jakby wiedziala,ze na nia patszycie.
Luska to twoje dzieciatko tez sie fajnie ulozylo,tak slodko raczki pod ucho i ide spac-super!

reklama
Dziś jadę z wizytą do teściowej na weekend - Zakopane czeka :). Zawsze można było poszusować, a teraz trzeba będzie się tylko rozkoszować jazdą na desce mojego męża - w tym roku musi to mi wystarczyć.
Może w przyszłym roku chociaż troszkę będę mogła nadrobić - ale to się pewnie też okaże :laugh:

No ja mysle,ze w przyszlym roku to spokojnie bedziesz mogla sobie to odbic :).Przeciez jestes "tylko" w ciazy,bedziecie miec dzidziusia,a nikt nog ci nie odcina ;D.

Dzieńdoberek rannym ptaszkom :)
A ja dzisiaj miałam taki super sen. Śnił mi się nasz synek. Urodził się taki śliczniutki i cały czas się uśmiechał. A potem siostra pomagała mi w karmieniu, a on cały czas się śmiał tą swoją buźką kochaną. Ciekawe czy będzie choć trochę podobny? :)
:), ale masz fajnie. My z Łukaszem uwielbiamy Taterki i Zakopane. Tam się zresztą wszystko między nami zaczęło, tam mi się oświadczył nad Smreczyńskim stawem :) no i dlatego mamy do Zakopanego duuuuży sentyment. I jak już nasza Dzidzia będzie z nami, to mamy zamiar z nią jeździć w górki jak najszybciej tylko się da. O rany, ale masz fajnie :)

Dzień dobry o poranku :-) ja dziś robie paste jajeczną mniam na kanapki... jajka na twardo pociapane sól, piprz i szczypiorku dużo :-) sama nie wiem co mi opstatnio z tymi jajkami i szczypiorkiem :-) no i oczywiście majonezik :-)

A ja jak zwykle musli z bananem i jogurcikiem.
A co do majoneziku - to też go uwielbiam i wszędzie bym dodawała.

Cześć kochane. Nadaje z domu
Anitka jaka Ty piękna kobietka. Chyna nie wyobrażałam sobie ciebie wcezsniej wogole, ale jestem bardzo miło zaskoczona. Zwróćcie uwage, ze z nas praktycznie same laski hihihhihi. Kurcze ale by były jaja jakbysmy urządziły spotkanie np. w wiosne w jakims publicznym miejscu hihihi wyobraźcie sobie realcje ludzi. Same laski, ze ślicznymi brzuszkami, podobanej wielkosci. Ale jaja )))

reklama
No fajnie by to wyglądało :) Aż szkoda, że to takie nierealne :( Super by było się tak spotkać :)
Ludzie by pewnie pomyśleli, że to jakaś sekta :)

Do góry