reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Wlasnie zawiesil mi sie kom. i nie moge Ci Nianiu nawet wyslac na e-mail !!! :mad: I jak sie tu nie denerwowac !!! Za chwile znowu sprobuje je Tobie przeslac !!!
Maniu a TY czasem nie masz maca tak jak ja ?
Ide wziasc ciepla kapiel zeby sie troche odstresowac !!

Ten kalkulator wagi, to chyba coś za dużo dodaje. Mi wyszło, że mam w sumie przytyć 15kg - to chyba trochę za dużo.  No i teraz w 23 tc powinnam już ważyć 7 kg więcej, a jak narazie przybyło mi 5. A ile wam pododawało? Ciekawe czy wszystkim oblicza +15kg.

Mi rowniez dodalo 15 kg. pewnie dlatego ze podaja optymalna wage czyli maksymalnie ile mozna przytyc ! Ja mam niedowagi 4 kg z tym kalkulatorem !!

reklama
Dziewczny!!! wlasnie sie dowiedzilam ze moja przyjaciolka dzis rano urodzila synka!!!!!!!!! ale supeeeeeer!!!!

Do góry