reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Dziewczyny czy ktoras moze mi pomoc ze zdieciami ? Bo chyba zaraz wyrzuce komputer przez okno !!! Zalozylam album i teraz nie moge tam wkleic zadnego zdiecia !! Ja mam mac i to moze dlatego ? czy moge np. wyslas ktorejs z was zdiecia na e-mail i Wy wkleicie za mnie na forum ??

reklama
TUSIA ty chyba masz takie własnie włoski. Ciemne z jasnymi pasemkami. A na tym małym zdjeciu czarno-białym masz jakby całkiem blond. Jak to jest? które twoj naturalne?

ide robic jajecznice a potem uspie Tymula i bede wklejac zdjecia co byscie wiedzialy choc troszke jak wygladam ;)

Nianiu a czy mozesz zrobic je mniejsze niz te swoje zdiatka ktore wkleilas ? Bo chcialabym potem je znowu gdzies wkleic tylko nie takie duze . Z gory bardzo Ci dziekuje !!!

Wiecie co babeczki? Mój mąż to się ze mnie śmieje, że jestem od was uzalezniona :) Co mam wolną chwilkę to włączam komputerek, coby zobaczyć co tam u was :) Strasznie lubię z wami gadać :D
Ciekawe, czy dalej tak będziemy okuopwać forum, jak się nasze dzidzie urodzą :)

reklama
Mój mąż też się dziwi, że ciągle zaglądm na forum. Dla niego to problem, bo najchętniej by mnie nie dopuszczał do komputerka, ale z kobetą w ciąży na szczęście się nie dyskutuje:)

Do góry