reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

elfiko pisze:
właśnie skończyłam karmic Weronike i teraz pożeram jabłko, za pół godzinki idziemy na spacer oj ale mi sie dzisiaj nie chce  :-[
tez by mi sie jakaś niania przydała co by mi dziecko na godzinke na spacer zabrała  ::)
he ! moja chodzi na 2-2,5 hihihihihi
no prosiłam ją zeby sobie dała spokój i nie przesadzała ale ona mówi ze jej szkoda jak on tak pieknie spi ;D

miszkanie ogarniętę, szafka maksa posprzątana
chyba ide się wykąpać

potem muse wyjsc na chwile i wracam robić porzadki w szafie
a o 18 przychodzą ludzie ogladać nasze mieszkanie, bo chcemy je wynając jak juz sie wyprowadzimy

reklama
NiaNia pisze:
elfiko pisze:
właśnie skończyłam karmic Weronike i teraz pożeram jabłko, za pół godzinki idziemy na spacer oj ale mi sie dzisiaj nie chce :-[
tez by mi sie jakaś niania przydała co by mi dziecko na godzinke na spacer zabrała ::)
he ! moja chodzi na 2-2,5 hihihihihi
no prosiłam ją zeby sobie dała spokój i nie przesadzała ale ona mówi ze jej szkoda jak on tak pieknie spi ;D

miszkanie ogarniętę, szafka maksa posprzątana
chyba ide się wykąpać

potem muse wyjsc na chwile i wracam robić porzadki w szafie
a o 18 przychodzą ludzie ogladać nasze mieszkanie, bo chcemy je wynając jak juz sie wyprowadzimy

normalnie mi sie pozazdrościło Nianiu jak przeczytałam tego posta, jak ja bym chciała tak sobie posprzątać, wykapac sie bez pośpiechu i odpocząć, ponudzic się ahhh ::)

ok wracam do rzeczywistosci ide na spacer z bobasem ;D

dziewczyny nie dawno wrocilismy ze szczepienia
a wiec Milena wazy 7300g :laugh: :laugh: :laugh: przytyła rowno 1 kg (ostatnio wazyła6300g)
szczepienie zniosła dobrze,nie było tak zle jak ostatnio
pomeczyłam doktorke wszystkimi pytaniami jakie miałam ;D

a wiec chodzik bebebebe ::) (sie zastanawiam czy sie zastosowac bo inaczej to noszenie na rekach i zabawianie non stop ::) )
siedzenie bebebebee (mała ma sama usiaść ::) swoją drogą ciekawe jak ona do tego dojdzie skoro sie jeszcze przewracac nie umie z boku na bok)
Danonki bebebebee (wiecej w watku 'rozszerzanie diety'')

jednym słowem nie podobają mi sie te w/w zdania lekarki
no ale coz,pomeczyc sie jeszcze trzeba

normalnie doktorka mnie przepytała jak nie wiem ::) co daje dziecku jesc? czy podaje mleko krowie? (pewnie dlatego ze Mili chudziutka jest,ale czy wszystkie dzieci musza wygladac jak pączki???Mili dobrze wyglada mimo ze drobna jest)

a potem nasz Karolek wziął swoje kobietki do restauracji na sniadanie ;D (gołąbki były mniam mniam ) ;D

Nianiu witaj!!!! kobieto zaniedbujesz nas normalnie!!! masz nianie co na tyle wychodzi to wskakuj do nas!! ;D ;D ;D

chce pieska pinczera miniaturke albo cziłałe :D
tylko ze cziłała kosztuje bez rodowodu 1000zł!!!! oszaleli
z rodowodem 2500zł!!!!!

pomarzyc mozna..... :p

Witam Was!
ale natrzaskałyście..........tylko zotawić Was na chwilkę ;D ;D ;D ;D ;D

idę nadrabiać ;)

e_mama pisze:
Lilka a może chcesz pekińczyka bez rodowodu, oddam za darmo  >:D >:D >:D >:D >:D :):) :laugh:

pekinczyka!!! a pewnie!!! fajne mordki mają :D
a suczka? bo ja chce suczke
miałam samca to okropnie śmierdział ;D a suczki nie maja tak silnego zapachu

reklama
Siemano!

Gratuluję półroczniakom!!!!!! wow ale ten czas leci, a Majka za tydzień już 8 miesiąc będzie zaczynać ::)

Nie miałam chumoru, bo mnie tesciowa tak denerwuje ostatnio, ze ciśnienie mi podnosiła mimo brania obnizaczy ::)
Boshe co za kobieta. Teściu zawsze jak przychodzi na górę, czy weżmie Majkę na dół to ją nic tylko nosi po pokojach i podem jak mi ja oddaje to ona płacze, bo chce być noszona no i ja mam kongo i ręce mi już odpadaja, więc powiedziałam dosyć! i prosiłam raz, drugi, ale wogóle mnie nie słuchaja i ja cały czas noszą. Na nic tłumaczenia. Wkurzyłam się bo ile można prosic, zeszłam na dól i zabrałam im Majcioche mówiąc - Czy wy nic innego nie potraficie jak tylko nosić?
No i obraza majestatu, teściowa powiedziałłą, że ja nie powinnam takich słów do nich wypowiadać. A najlepsze było to, że powiedziała, że jak Majka jest u nich na dole to ja nie powinnam się wtrącać co oni z nią robią. I weś tu gadaj z taką jak ona mi takie rzeczy gada, aż ja gorączki dostaję. Ja nie mogę zwrócic im uwagi, bo skonczylo się tym, że kto nie przyjdzie to ona im mówi, że ja jestem niemiła, pyskuje i takie bzdury. Normalnie ja tu zwariuję. Juz nic nie bedę do niej gadać, bo we wszystkim co do niej mówię to szuka zaczepki. A nie chce mi się juz nawet gadac na jej temat. Wkurwia nieżle :mad:

Do góry