reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
moja za to protestuje głośno przeciw leżeniu na brzuchu, na który sama się przekręca jak tylko ją położę na twardym podłożu...

a najlepsze jest jak idę do niej to się śmieje i krzyczy jednocześnie :):)

e_mama pisze:
moja za to protestuje głośno przeciw leżeniu na brzuchu, na który sama się przekręca jak tylko ją położę na twardym podłożu...

a najlepsze jest jak idę do niej to się śmieje i krzyczy jednocześnie :):)

prawdziwa mala kobietka.................. ;D ;D ;D ;D ;D

Joaska pisze:
a tak zasnal przed chwila moj anioleczek............i pomyslec, ze on tek kiedys stanie sie losiem dla jakiejs kobiety.......ehhh

obraz19mv.jpg[img]
hahahhahahaha ja pierd....ę hihihi Asia jestes the best hihiihiihih hehehhehehehe :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Jezu jak na niecierpie tego obsarnego Pascala z pascal po prostu gotuj heheh nie wiem po cholere siedze i sie gapię jak gotuje ::) :laugh: :mad:
Przepraszam ale musze sie gdzieś wyładować.

reklama
właśnie skończyłam karmic Weronike i teraz pożeram jabłko, za pół godzinki idziemy na spacer oj ale mi sie dzisiaj nie chce :-[
tez by mi sie jakaś niania przydała co by mi dziecko na godzinke na spacer zabrała ::)

Do góry