reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

ja też się melduję z poranną kawką :)

Kasiu fajnie, że jesteś w domku :) Wracaj szybciorem do zdrówka :) A Martynka pięknie rośnie :) stara się malutka, żeby mama się o nią nie musiała martwić :)

Wiki 100 lat i żeby ten dzień był dla Ciebie wyjątkowy :)

Widzę, że babeczki się rozsmażyły :) hahahhaha i im się wizje włączyły :) Ja tam póki co wolę pooglądać telewizję :)
Ale kiedyś siedzieliśmy wieczorem z mężem i tak nas wzięło na zastanawianie się jak to będzie jak młoda dorośnie. I mój mówi, ja to sobie nawet nie chcę wyobrażać jak to będzie jak Julkę jakiś facet będzie obracał :) Jak dziś o tym myślę to mam ochotę zabić każdego kto odważy się jej dotknąć :) ;D ;D ;D

reklama
Joaska pisze:
elfiko pisze:
Niuńka ja tez jestem Ewelina- a teściowe Eweliny sa fajne ;D ;D ;D

hiihihihiih.............. :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
popieram :)

No ja myśle ;D ;D ;D ;D

Znaczenie imienia Ewelina:
Imię to prawdopodobnie oznacza radość, światło. Charakter: Kobiety te mają zdecydowanie nie łatwy charakter. Są pracowite, ale też zazdrosne, posiadają dużo czułości i miłości dla innych. Są introwertyczkami, to znaczy, że mają skłonność do zamykania się w sobie i nie zawsze ujawniają swe myśli i uczucia. Mają wielką pewność siebie i dużą dozę zdecydowania. W miłości łatwo je obrazić czy zranić. Są zaborcze, ale bardziej z chęci ochraniania innych, niż posiadania ich. Zdolne są do głębokiej przyjaźni, ale ograniczają liczbę przyjaciół i starannie ich dobierają. Najważniejsza jest dla nich radość dawania.

Tymciu wszystkiego naj od ciotek z bb!!!!

tort0jm.gif[img]

idealnie pasuje mam siostrę Eweline kochana paskuda z Niej, nieposłuszna chodzi swoimi drogami i nie rozmawia ze wszystkimi ale stara się żeby osoby blisko niej żyjaące czuły się z nią dobrze, niestety chcąc pomóc czasami daje się naciągać nieuczciwym ludziom
niby niufna ale za bardzo szczera

jezeli chodzi o pogode to u nas -8 jak patrzylam, ale ja mieszkam na 2 pietrze, wiec tu troche zimniej.........zastanawiam sie nad spacerem............

Ja w przysłości najbardziej boję się pułapek jakie czyhają na dzieciaki. Narkotyki, alkohol :( Tak sobie czasami myslę, czy dobrze wychowuję dzieci, czy będą potrafiły podejmować mądre decyzję. Ble ble ble, ale mnie wzięło. :p

U mnie za oknem (8 piętro) -10 . Zimno jak diabli. Z Paulą rano jechałam na badania to wytrzęsło mnie już. Spacer z małym odpuszczam sobie. :p :)

reklama
Dla Tymcia sto latek ,latek sto!!!!!

Niuńka zgadza sie każde słowo!! Taka cholera ze mnie!!! ;D

A swoja droga to ja myśle że teściowe Edytki, Joasie, Kasie, też spoko będa ;D ;D ;D

Do góry