reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

mania pisze:
dostaje szalu  O0 >:D
albo osiwieje albo wylysieje  ::) moj syn ma niezdarte akumulatory  ::)
w poniedzialek konczy 2 lata i ten piekny wiek bede chyba przeklinac do konca zycia...sciny posmarowal tlustym kremem, fotel znowu popsiany dlugopisem, wanna poamzana kredkami do oczu, znowu najadl sie plasteliny a Gabrysie czestowal makaronem, wylal kubek soku na kanape i kapal kaczke....  ::)
a ja ...... wg wskazowek medrcow zeby przetrwac mam popuszczac gdzie sie da  ::)

hahaha ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

a tak powaznie - wspolczuje !!!!!!!!!

reklama
Mania przesyłam ci moc na odległość!!!!  :) Z tego co pamiętam, to moja siostra przy dzieciach też klęła jak miały po 2 lata. To jakis kryzys dwulatka podobno :) (na szczęście potem te kryzysy liczy sie już w latach a nie w miesiącach) :) Oby się ten kryzys szybko skończył :)

A moje chłopaki padły :) Jeden ten duży drzemie na sofie, a ten mały ledwo na oczy patrzy :) Nie wiem, czy go już karmic i kąpać, bo to troche za wcześnie, ale chyba tak zrobię.

Witam! dopiero teraz dopadłam się do kompa

mam wreszcie skype i będę mogła z Wami pogadać on-line ;D

ale mnie dziś mój łoś wkurzył!!!!! :mad:

ja mu obiadek pod nos,nie dosc ze przyszedl o 2 godziny pozniej z pracy,to zjadł i mi oswiadczył ze na piwko idzie!! :mad:
jak sie plułam to mi powiedział ze zadko gdzies wychodzi!! ciekawe jak czesto ja wychodze!!
dupek....brrrrr

cały dzien dom,dziecko,gary,sprzatanie,nawet wieczorem kuźwa nie amm spokoju i czasu dla siebie!!!!

kate332 pisze:
Iwon pisze:
elfiko pisze:
wg mojego męza ja mam za dużo wymagań a według mnie on ma za mało zapału itd.

O, mówisz o mnie i moim mężu ?  ;D
heheh  ;D ;D to chyba tak wszędzie

ja czasem sie ciesze że w kuchni mam tylko 4 krzesła bo jak by było więcej to ubrania mojego męża i syna byłyby chyba wszystkie tam a nie w szafach  ??? :o , a mój mąż ciągle upomina piotrka zeby nie rozkładał swoich rzeczy po całym domu, a jak ja mu na to żeby najpierw dał przykład dobrym zachowaniem bo dziecko od niego sie uczy, to on mówi że sie go czepiam i on wcale tak duzo nie rozkłada  :laugh:

ehhh
a teraz mamy jeszcze fajniej bo przychodzi niania i jak nie zdąże posprzątać to spotyka np kawałki mężowskiej piżamy na drodze.....
Kate ja mam taką samą sytuację w domu...........jednak faceci to łosie,a jak syn patrzy na mnie gdy mu karzę zabierać swoje łachy i chować w szafie,takim dziwnym wzrokiem,to mu powtarzam,że nie chcę by jakas kobieta męczyła się z nim w przyszłości,potykając się o jego szmatki

Lilka pisze:
ale mnie dziś mój łoś wkurzył!!!!!  :mad:

ja mu obiadek pod nos,nie dosc ze przyszedl o 2 godziny pozniej z pracy,to zjadł i mi oswiadczył ze na piwko idzie!!  :mad:
jak sie plułam to mi powiedział ze zadko gdzies wychodzi!! ciekawe jak czesto ja wychodze!!
dupek....brrrrr

cały dzien dom,dziecko,gary,sprzatanie,nawet wieczorem kuźwa nie amm spokoju i czasu dla siebie!!!!
Liluś chłopy to tak mają..........musisz się do tego przyzwyczaić ;)

mania pisze:
dostaje szalu  O0 >:D
albo osiwieje albo wylysieje  ::) moj syn ma niezdarte akumulatory  ::)
w poniedzialek konczy 2 lata i ten piekny wiek bede chyba przeklinac do konca zycia...sciny posmarowal tlustym kremem, fotel znowu popsiany dlugopisem, wanna poamzana kredkami do oczu, znowu najadl sie plasteliny a Gabrysie czestowal makaronem, wylal kubek soku na kanape i kapal kaczke....  ::)
a ja ...... wg wskazowek medrcow zeby przetrwac mam popuszczac gdzie sie da  ::)
mania tak naprawdę bywa od2 do 3lat dziecko nie dość,że na wszystko mowi NIE,to jescze takie nieznośne
dasz radę,chociaż za chwilkę będzie powtórka z rozrywki :p

reklama
k mn iu mf m m/J bnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn m n

to Oti napisała swoje zdanie na temat galeryjki ;D

Do góry