reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Klaudia pisze:
tusia26 pisze:
Majciocha dzis zaczęła mówić mama, ale się cieszę.  ;D

No to tym razem nawet Maciusia Gazelaczkowego wyprzedziła chyba :)

Co racja, to racja  :) Moj Maciek gadatliwy to nie jest. Za to wygląda, jakby cos ostro kombinowal w tej swojej glowce  ::)

Klaudius, moze gdy skonczyszkarmic, to troche przytyjesz? Ja te zaczelam duzo wiecej jesc, bo juz brzydko, za chudo wygladalam.

Kate, ale Twoj dzidzius imponujaco wyglada! Jeszcze troche i wstanie  ;) :)

reklama
gazelaczek pisze:
Klaudia pisze:
tusia26 pisze:
Majciocha dzis zaczęła mówić mama, ale się cieszę. ;D

No to tym razem nawet Maciusia Gazelaczkowego wyprzedziła chyba :)

Co racja, to racja :) Moj Maciek gadatliwy to nie jest. Za to wygląda, jakby cos ostro kombinowal w tej swojej glowce ::)

dziewczątka kochane ja tam Wam radości odbierac nie chce ale narazie te nasze maluchy to mamuja raczej nieświadomie niestety :-[

a tak apropo chudnięcia to ja proponuje koleżankom chudnącym zrzucic tez coś za mnie, oprócz cycków bo takowych już nie posiadam ::)

No no, Elfiko, gratulacje wytrwalosci w gimnastyce. A ja musze powiedziec, że generalnie brzusio juz plaskie. Cwicze tak solidnie raz w tygodniu, choc brzuszki robie czasem częściej.. Ale niestety mam troche wiecej skory na brzuchu i stracilam nadzieje, że to sie juz kiedys zmieni  ::) Smarowanie, masowanie nic nie daja. Na dodatek gdy cwicze tylko raz w tygodniu, to mam wrazenie, że pod koniec tygodnia miesnie jakby "rozpuszczaja sie". Hm... a kiedys caly czas byly twarde. Ciekawe czy kiedys bedzie tak jak przed ciążą.

tak tak Gazelaczku ja tez mam tej skóry jakby w nadmiarze i nic tego nie zmienia, jak ćwiczyłam tak ostro przez miesiąc to brzuszek sie zgubił i był twardy ale jak sie pochylałam to i tak skóra sie na brzuchu zwijała i ta opona paskudna sie robiła :-[

elfiko pisze:
a tak zmieniajac temat Tusia Ty małpiszonie jeden, znowu mnie do brzuszków zmobilizowałaś i od trzech dni jade i dzisiaj kichnąc nie moge tak mnie mięśnie bolą wszystkie , małpiszon jeden ;D ;D
No Elfiko zobaczysz jak będziesz w tym wytrwała to rano jak oczy otworzysz widzieć będziesz tak:
wyjeżdzasz z Weroniką na spacerek w wózeczku, mała będzie sobie siedziec paskami przypięta i zajadac ciasteczko a nad głowami będzie wam świecic słoneczko, które przygrzewać będzie twój odkryty, piękny, płaski, wyrzeżbiony brzuszek. ;D

reklama
tusia26 pisze:
elfiko pisze:
a tak zmieniajac temat Tusia Ty małpiszonie jeden, znowu mnie do brzuszków zmobilizowałaś i od trzech dni jade i dzisiaj kichnąc nie moge tak mnie mięśnie bolą wszystkie , małpiszon jeden ;D ;D
No Elfiko zobaczysz jak będziesz w tym wytrwała to rano jak oczy otworzysz widzieć będziesz tak:
wyjeżdzasz z Weroniką na spacerek w wózeczku, mała będzie sobie siedziec paskami przypięta i zajadac ciasteczko a nad głowami będzie wam świecic słoneczko, które przygrzewać będzie twój odkryty, piękny, płaski, wyrzeżbiony brzuszek. ;D

;D ;D ;D

Do góry