reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

a ja zmykam sie przebrać bo siedzę jeszcze w piżamce, powinnam leżeć ale kto by sie dzidzią mi zajął mąż w pracy i tyle

dzwoniłam do mamy i mówię jej że jestem chora i mam temperaturę a piotrek nie może wziąść wolnego a ona mi na to że tak to w życiu bywa :p i musimy jakoś sobie poradzić to był nasz wybór że tak daleko się przeprowadziliśmy i musimy ponosić sami tego konsekwencje
i jakoś po tej rozmowie odechciało mi się z nią rozmawiac pewnie nie prędko do niej zadzwonię :-[

Lilka jakoś tak o Tobie sobie pomyślałam bo pisałaś chyba że z Twoją mamą to też chyba za super się nie układa

reklama
a co do kochania wąchania i całowania naszych szkrabów to ja też się przyłączam :) chyba jakaś zboczona na tymcia punkcie jestem ;) taaak go uwielbiam, kocham i wogóle, te jego rączki nóżki brzusio, mała główka noseczek oczka usteczka ahhhhh tylko kochać !!!!!!! czasami to aż bym go tak mogła zadusić z tej miłości ;) a jak karmię to tak patrzę na tą moja kochaniutką główeczkę i wszystko mi się przypomina, jaki był maleńki jak urósł (czy oby dobrze napisałam ??? :) )  niekiedy poród wspominam calutki :)i tak sobie rozmyslam ...............

ah już uciekam paps

Kredzia- Niestety wszystkie orzechy mają działanie alergizujące :(
Z bezmlecznych smakołyków proponuję faworki :) mnie dziś czeka smażenie, bo u mojego męża to sylwestrowa tradycja:) I grzecznie mi zasugerował, że sam zrobi jak mu powiem jak HAHHAHA
Wiedział skubaniutki, że tego nie przeżyję i prędziej sama zrobię nim dopuszczę, że mi dom w powietrze wysadzi :)
A swoją drogą to nakupił strasznie dużo fajerwerków i będziemy strzelać o północy. Mam nadzieję, że Julia będzie w tym czasie smacznie spała :):):)

Kasia duuuuuuuuuuuuuuuuużo zdrówka :)
Klaudia spóźnione zyczenia urodzinkowe :)

a Wam Wszystkim życzę szampańskiego Sylwestra i tego na wielkich prywatkach i tego w domowych pieleszach :)
Oby Nowy Rok obfitował w same cudowne wydarzenia a nasze pociechy były zawsze zdrowe i pogodne :):) acha i bezbolesnego ząbkowania, bo to teraz temat na topie
:):):)

kasiu k, nie dziwie ci ze ci sie odechcialo, ja mieszkam z rodzicami i czasem mam ochote sie wyzalic, no ale nie ten adres... nie potrafia jakos wspolczuc, szczegolnie mama, jak mowie cos o problemach to jakby nie sluchala mnie w ogole...

brunetka pisze:
kate332 pisze:
brunetka pisze:
Dziewczyny pomocy!
moje dziecko nie miesci się już w nisidełko do samochodu (a jakie mostki i inne wygibasy robi, aby z niego wyjśc to szok ::) ::)) i dlatego koniecznie musimy kupić mu fotelik taki 0-18 kg.
Może macie coś sprawdzonego i godnego polecenia???

ja wyjęłam po prostu wszystko ze środka razem z tą osłonką na główke i sie maluch mieści bo inaczej tez było ciasno
Ja tyeż już wszytsko powyjnowałam ze środka tzn.mam na mysli tą wkładę i nadal ciasno.
Może byłoby inaczej gdyby nie zima. A tak dziecko ubrane i ledwo włazi w nosidełko.
Kurde moj Mati chyba taki duży jak  Mili Liliki ;D

ja do samochodu jak gdzies jedziemy nie zakładam kombinezonu tylko kurtke i po prostu zdejmuje ją i dopiero wkładam dziecko do fotelika bo inaczej to też ciasno

ja chyab etz jestem zboczona, bo bym zacalowala mala!!! a jak na nia patrze to nieraz mi lzy staja w oczach..
w ogole koniec roku to taki okres podsumowan i tak sobie mysle ze to byl najszczesliwyszy rok w moim zyciu...!!!

reklama
no dziewczyny nie odejdę a już tymul siębudzi ;0 i nic nie zrobię
a jeszcze co do rodziców, to też czasami ma ich dośc ale jak sobie pomyślę że jak wyjedziemy i niebędziemy się często widzeli :( to aż mi buuuu myśleć się nie chce

jeszcze nie pisałam o siadaniu tymula, bo rwie się chłopina jak szalony, ale jeszcze myślę że za wcześnie, czasami mu pomagam wstać i próbuję go puszczać to maleńką chwilkę sam posiedzi ale jeszcze sięboję bo on jednak młodszy od wiekszości naszych skarbów i nie chcę aby kręgosłupik mu siękrzywił
a z chwytaniem zabaweczek to już opanował tą umiejętność jak posadzę go w leżaczku w łóżeczku to zabawki z karuzelki jego :D wszystkie zrywa i do buziaka a ja znowu przyczepiam i taka w kólko zabawa :)

ok juz spadam

Do góry