reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Dziewczynki ma któras z Was ma moze zainstalowaną kazę albo coś innego do sciegania muzy?? Ja narazie nie mam przez tego trojana a na maxa podoba mi sie piosenka "ona czyli ja". Moze by któraś sciagnęła?? ::)

reklama
tusia26 pisze:
Ale tu cisza. Dziewczyny co sie z wami dzieje? Gdzie te 20 stron dziennie?

no wlasnie.............eh to byly czasy, ale to chyba wina przedswiatecznej goraczki!!!!!!po swietach wszystko wroci do normy....

a moj synek spi sobie juz od 12.......az glupio tak troche!! :laugh: :laugh: :laugh:

tusia sliczna choineczka i te figurki tez...........a co do ciasta polecam Ci murzynka tego z watku o przepiach...latwy i pyszny!!!!!!

NiaNia pisze:
Dziewczynki ma któras z Was ma moze zainstalowaną kazę albo coś innego do sciegania muzy?? Ja narazie nie mam przez tego trojana a na maxa podoba mi sie piosenka "ona czyli ja". Moze by któraś sciagnęła?? ::)
niania a czyje to??? ja mam e-mule, wiec jak maz wroci z pracy to go poprosze

ha ja tez mam e-mule zaraz uruchomie i zobaczymy moze uda sie sciagnac
Nianiu fajnie ze juz jest lepiej!!!!!!

Tuska ja nie mam bombek, zrobilam pierniki i lancuch i cukierkipowiesze i bedzie chionka na slodko....przy Tymciu byloby ryzyko z tyi bombkami rok temu obgryzal nam igielki wiec w tym moglby zajac sie czyms innym....no i beda pierniki ;D
Gazelaczku jak tylko bedzie choinka pstrykniemy zdjecie dla Ciebie
E-mamo choinka super!!!!!
Martuska i Gazelaczku Gabi i Tymcio czasami w poludnie ucinaja sobie takie drzemki razem.... juz znalazlam patent jak to zrobic, Tymcio musi sie przed spaniem wyszalec, potem cos cieplego do picia np mleko i ksiazka do reki Gabi przy piersi i tak 30 min lezakuje z nimi az zasna ::)

tusia26 pisze:
Ale tu cisza. Dziewczyny co sie z wami dzieje? Gdzie te 20 stron dziennie?

tez mnie to smuci :-[ to chyba jednak powroty do pracy sa powodem :-[
tesknie za tym jak pisałysmy kiedys buuu

cała ciąza razem :) kocham was kobietki bardzo mocno
zycie bez Was to juz nie to życie :-[

Dziewczynki moje kochane juz mam piosenkę od Joasi . Jest cudna, posłuchajcie sobie. Jakos tak lepiej sie robi w te pochmurne dni i znów życ sie chce :)

tofinek pisze:
NiaNia pisze:
niania  a czyje to??? ja mam e-mule, wiec jak maz wroci z pracy to go poprosze

tofinku to z tego serialu joasi brodzik "ona czyli ja"
to leci na tvn style
kurde joasia pisała kto to spiewa ale zapomniałam ::)

reklama
Maniu ale ty jesteś świetna mamusia, no takie choinki sprawiasz z prawdziweo zdarzenia. Obiecuje, że za rok postaram się tez taką choinkę zrobic :p.
Kurde zdjęcie w podpisie takie duże mi się zrobiło, nie wiem czemu jak zmiejsze to nie moge je wkleic w image. Kurde i co ja mam teraz zrobic?

Do góry