reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
jeny moze i ja bym cos upiekła. Kiedyś tam upiekłam ciasto babke. Ale piękna mi wyrosła i cudnie wyglądała w foremce. Cieszyłam sie jak dziecko, że mi się udało, no ale to tylko chwilowe, bo gdy chciałam ja z tej formy wyciągnąć i obruciłam to ze środka wyleciało pęłno rzadkiego. To cudo to tylko skorupka była ::) Tak bym chciała temu mężowi jakąś niespodziankę zrobić smakowitą, ale nie wiem czy będę potrafiła zapalić chociażby ten piekarnik, bo to elektryczny i jescze nigdy ja go nie używałam. Idę zobaczyc co tam można wymodzic i czy są jakies produkty. Ale by zendlał z wrażenia jak bym coś upekła.

witajcie po prawie dwutygodniowej nieobecnosci!!!!  :-* :-* :-* :-* :-* :-*

mialam tyle sprawdzianow ze szok!!!!
duzo mnie nie bylo w szkole we wrzesniu i pazdzierniku bo Mili byla malenka,potem Karol mial sezon w pracy i tez nie zawsze moglam isc do budy bo nie mialam z kim malej zostawic.....no i nazbieralo mi sie zaleglych sprawdzianow z bierzącymi....

tyle co ja sie teraz uczylam to juz nie pamietam kiedy ostatnio
no i zamkniecie semestru jest w poniedzialek po nowym roku wiec sa wystawiane oceny....

niestety z jednego przedmiotu jestem nieklasyfikowana i musze skladac papiery o przedluzenie semestru bo mam do tego prawo ze wzgledu na dziecko.....i musze jutro zlozyc papiery a jeszcze nie mam zaswiadczenia od lekarza....

no i mimo ze mam dobre oceny z polskiego to facetka mi powiedziala ze jesli Przedwiosnia jej jutro nie zalicze to mnie nie przepusci dalej  :mad: ::) pojebka wiec musze do jutra przeczytac te ksiazke,juz kiedys ja czytalam ale nie pamietam szczegolow ::)

a co do probnej matury to mamy pozniej,bo my jestesmy ostatnim rocznikiem starej matury a teraz byly probne z nowej

lece bo mala sie obudzila,a jeszcze ful sprzatania mnie czeka bo syf mam nie ludzki w chacie nie mialam kiedy sprzatac
a zaprosilam rodzinke na swieta i kolacje wigilijna :)

Tusiu, Emamo - dziękuję ślicznie za choineczki  :)  Od razu i u mnie zrobiło się świąteczniej :)

Ja powiesilam tylko lampki w oknie i sobie zapalam. Teraz szybko robi sie ciemno, więc mam takiego rozweselacza  :)

A jednak nie piękę ;D Myślałam nad tymi pierniczkami, ale tam trzeba na stolnicy robic, a ja tak nie lubię myć takich rzeczy.
Jeny ale mam lenia chyba pójdę trochę spać puki Majciocha śpi :p

Jeny Lilka ale ty musisz miec energi teraz ja bym nie miała. Już nawet pisać mi się nie chce nie wiem co się ze mną dzieje....chyba zapadam w sen zimowy. Pa dziewczyny....

no i dziekuje za pamiec!!!!
super ze mnie nie zapomnialyscie  :laugh:

ale mialam zaleglosci  ::)

Niania glowa do gory-raz z gorki raz pod gorke ;)
E-mamo choinka sliczna

Tusia my mamy choinke taka sobie,ale nie mam ani jednej babki na nia ;D nie stac nas teraz
wiec nakupowalam 800 lampek,łancuchy 15metrow,i kazda z tych rzeczy na targu za 3,50 ;D a lamki choc tak tanie to z podwojnym łączeniem

a jesli chodzi o prezenty gwiazdkowe to my sobie kupilismy.........Cyfrowy Polsat  :laugh:
bo od czerwca zylismy bez telewizji :p
teraz wreszcie moge poogladac moje ulubione programy jak np.Na Wspolnej (ostatni raz ogladalam jak lezalam w szpitalu w lipcu na patalogi)

a zamiast bąbek bedziemy miec ciasteczka na choince :laugh:
tylko musze je jeszcze upiec ;D

Tusia ja jestem powolniak i leń ale jak mus to sie sprężyc umiem
a jak wpadne w rytm to jest jazda ;D

I nie śpię, bo tylko się walnęłam a Majciocha się obudziła. Chciałam jej bałwana ulepić na tarasie, ale hujowy śnieg i się nie kleji.

reklama
JESTESCIE NAJLEPSZYMY KUMPELKAMI NA ŚWIECIE. :-* :-* :-* :-*

Nigdy nie miałam zwyczaju zwierzania sie komuś. A z wami to jakoś inaczej jest. Takie zwierzanie- nie zwierzanie hiih :laugh:

Oczywiscie dziś mi jest znacznie lepiej, choć nadal uwazam mojego męza za łosia >:D I jak tylko wróci z pracy natychmiast wychodzę z domu i wróce dopiero późno. Głupi łos!

Do góry