reklama
tofinek
Fanka BB :)
Aleksander - jest to osoba otwarta na wszelkie nowości życiowe, uchodzi za człowieka nowoczesnego. Jest pracowity, ale... czasem oddaje się lenistwu. Posiada zacięcie do uprawiania rozrywki, ma bowiem duże poczucie humoru. Jest elokwentny, lubi słuchać muzyki i czytać książki. Zdobywa zawód adwokata lub lekarza. Subtelny, wrażliwy umysł. Mało oszczędny.
Daria - Daria to żeńska odmiana imienia Dariusz, imienia perskich królów, którym marzył się podbój świata. Wśród świętych kościoła katolickiego jest święta o tym imieniu, męczennica z Rzymu. Istnieje też drugie "wcielenie" tego imienia: Daria mianowicie to rosyjskie zdrobnienie od Doroty. Imię Daria, w naszym języku kojarzące się z "darami", a więc hojnością, niewątpliwie obdarza dużą wewnętrzną swobodą, niezależnością, odwagą. Daje rozmach w snuciu planów i śmiałość przy wprowadzaniu ich w życie.
bardzo proszę, jak na razie tylko Iwon się nie podobalo
Daria - Daria to żeńska odmiana imienia Dariusz, imienia perskich królów, którym marzył się podbój świata. Wśród świętych kościoła katolickiego jest święta o tym imieniu, męczennica z Rzymu. Istnieje też drugie "wcielenie" tego imienia: Daria mianowicie to rosyjskie zdrobnienie od Doroty. Imię Daria, w naszym języku kojarzące się z "darami", a więc hojnością, niewątpliwie obdarza dużą wewnętrzną swobodą, niezależnością, odwagą. Daje rozmach w snuciu planów i śmiałość przy wprowadzaniu ich w życie.
Martuska
Fanka Lipcowa mama 05'
tofinek pisze:Aleksander - jest to osoba otwarta na wszelkie nowości życiowe, uchodzi za człowieka nowoczesnego. Jest pracowity, ale... czasem oddaje się lenistwu. Posiada zacięcie do uprawiania rozrywki, ma bowiem duże poczucie humoru. Jest elokwentny, lubi słuchać muzyki i czytać książki. Zdobywa zawód adwokata lub lekarza. Subtelny, wrażliwy umysł. Mało oszczędny.
Ha ha ha toz opis tego imienia to caly moje maz :laugh: :laugh: :laugh: ;D Widac syn sie do meza upodobni jestem teraz ciekawa jaki opis ma imie Slawomir ha ha ;D No ale nie bede juz Tofinka meczyla, bo wtedy to jeszcze opisu Marty by mi sie zachcialo
Tofinku osmiel sie i wyjdz z trawki
A wiecie co, powiem wam cos w sekrecie. Sraaaaasznie kocham to moje dziecko!!!!!!!!!!. Normalnie bym go mogla calowac i calowac, chcialoby mi sie go ugryzc momentami, no brak mi slow na opisanie tych uczuc ktore serce moje rozpieraja. No to wam powiedzialam moj sekret
Iwon
Lipcowe Mamy '05
tofinek pisze:Aleksander - jest to osoba otwarta na wszelkie nowości życiowe, uchodzi za człowieka nowoczesnego. Jest pracowity, ale... czasem oddaje się lenistwu. Posiada zacięcie do uprawiania rozrywki, ma bowiem duże poczucie humoru. Jest elokwentny, lubi słuchać muzyki i czytać książki. Zdobywa zawód adwokata lub lekarza. Subtelny, wrażliwy umysł. Mało oszczędny.
Ha! I to nie jest zbieg okoliczności! Tym, które nie są w temacie przypominam, że tofinek próbuje przechwycić Kornelka Weronice dla Tosi, wymyślając w tym celu podstepne kłamstewka na temat cięzkiego żywota z moim synkiem :laugh: :laugh: ;D > O0
a tak poważnie, wybierając imię dla naszego synia też wertowaliśmy między innymi księgę imion, dlatego nie było tak źle z tym moim Kornelem, skoro wygrał casting
tofinek
Fanka BB :)
to ja wam też coś powiem, że czasami z tej milości gryzę moją purchawkę lekko w uszko :laugh:
a to specjalnie dla Martuśki :-*
Marta - jest niezależna, o ciekawej osobowości. Uparcie darzy do celu. Osiąga sukcesy dojść szybko. Zwalcza wszelkie przeszkody. Wszystkie Marty od dziecka maja dobrze określone zainteresowania, wiedza kim chciałyby zostać, gdy dorosną i zwykle wybierają praktyczne zawody, w których można zarówno być użyteczna dla innych, jak i osiągnąć wymierne wyniki. Można zaufać jej zdrowemu rozsądkowi. Potrafi sobie narzucić dyscyplinę. Dobrze się sprawdzają w trudnych warunkach, kiedy trzeba sobie radzić w życiu przy pomocy skromnych środków. Umie zrozumieć ludzka niedolę i podnieść na duchu. W miłości Marty Są wierne.
Sławek - Osoba ta jest człowiekiem żądnym władzy, sceptycznie nastawionym do współpracowników, udającym, że jest zapracowany i zajęty. Posiada wielki umysł, który zdolny jest do przeprowadzania analizy wszystkich zjawisk życiowych i oceny ludzi. Jest psychologiem, dlatego potrafi dobierać metody pracy do zestawu typów ludzkich. Nie posiada zbyt dużego temperamentu, jest mało towarzyski, lubi by go ceniono i wywyższano. Nie ma za grosz poczucia humoru, nie znosi krytyki pod swoim adresem. Jest dobrym przywódcą swej rodziny. Nie uznaje zmienności w małżeństwie, dobrze wychowuje własne dzieci. Może być pedagogiem.
a to specjalnie dla Martuśki :-*
Marta - jest niezależna, o ciekawej osobowości. Uparcie darzy do celu. Osiąga sukcesy dojść szybko. Zwalcza wszelkie przeszkody. Wszystkie Marty od dziecka maja dobrze określone zainteresowania, wiedza kim chciałyby zostać, gdy dorosną i zwykle wybierają praktyczne zawody, w których można zarówno być użyteczna dla innych, jak i osiągnąć wymierne wyniki. Można zaufać jej zdrowemu rozsądkowi. Potrafi sobie narzucić dyscyplinę. Dobrze się sprawdzają w trudnych warunkach, kiedy trzeba sobie radzić w życiu przy pomocy skromnych środków. Umie zrozumieć ludzka niedolę i podnieść na duchu. W miłości Marty Są wierne.
Sławek - Osoba ta jest człowiekiem żądnym władzy, sceptycznie nastawionym do współpracowników, udającym, że jest zapracowany i zajęty. Posiada wielki umysł, który zdolny jest do przeprowadzania analizy wszystkich zjawisk życiowych i oceny ludzi. Jest psychologiem, dlatego potrafi dobierać metody pracy do zestawu typów ludzkich. Nie posiada zbyt dużego temperamentu, jest mało towarzyski, lubi by go ceniono i wywyższano. Nie ma za grosz poczucia humoru, nie znosi krytyki pod swoim adresem. Jest dobrym przywódcą swej rodziny. Nie uznaje zmienności w małżeństwie, dobrze wychowuje własne dzieci. Może być pedagogiem.
Martuska
Fanka Lipcowa mama 05'
Aaaa zeby ksiazkowo od pol roku wychodza. Ale oczywista moga wczesniej albo pozniej. Ja i moi bracia mielismy zeby po pol roku, a nawet mojemu bratu wyszedl pierwszy zabek jak mial rok!. Mojemuy mezowi i jego siostrze tez zeby wychodzily jakos jak mieli po 7,9 miesiecy. Mowia, ze zeby to genetycznie po rodzicach, ale guzik prawda tak z tego wynika : Alek mial rowne 4 misiace i 3 tyg. Ok idze cos zjec i do mycia i jeszcze tu zagladne pewnie
elfiko
lipcowe mamy ´05
phi tez mi sekret : ja mam to samo ;D ;D ;DMartuska pisze:[A wiecie co, powiem wam cos w sekrecie. Sraaaaasznie kocham to moje dziecko!!!!!!!!!!. Normalnie bym go mogla calowac i calowac, chcialoby mi sie go ugryzc momentami, no brak mi slow na opisanie tych uczuc ktore serce moje rozpieraja. No to wam powiedzialam moj sekret
a u mnie za oknem tak wieje,że aż się boje, normalnie wichura, internet chwile nie działał, telefon nadal milczy i nie mam tv :-[
reklama