reklama
Iwon
Lipcowe Mamy '05
A co alka, reumatyzm Cię gnębi? Czy za duży wiatr fryzury rozwiewa? :laugh:alka pisze:kate332 pisze:heheh alka lubie czytać twoje komentarze ;D ;D ;D ;D
zawsze cóś śmiesznego napiszesz przypominasz mi moją koleżanke może masz rodzine w swietokrzyskiem?
:-* :-* :-*, ach, niestetyż nie mam, chociaż może to i dobrze, bo już bym tu chyba nad to nasze morze nie wróciła
Martuska
Fanka Lipcowa mama 05'
Tofinku no suwacze bomba a zdjecie...???? Piekne, zarowno to w suwaczku Tosi jak i to przy nicku. To Ty?
Ah i jeszcze zapytam, czy moge prosic o opis imienia Aleksandra, jak masz
Wogole to gratulacje zabeczkow Kornelkowi i Majeczce. Swoja droga to chyba jakos wczesnie tym naszym dzieciom zeby wychodza :
Sylwia no fajnie, ze jestes Ale dziewczyny znikaja np Karin kope czasu nie bylo i jakos Mani mi brakuje
Za to dziciakow w galerii przybywa. Kubus spioszek przeslodki jest. Jula to normlanie fotomodelka. Tosia pysia kochana, az mi sie chce jej buzi dac. Maja to mi w oczach dorosleje!! Tusia Twoja cora sie zmienia na buzi. A Zabki dzieciatko to synus Kacperek tak? Sliczny bobas, szkoda, ze go tak malo.
Kate to odwazana bylas z ta jazda, czego sie dla dziecka nie zrobi co?
Ah i jeszcze zapytam, czy moge prosic o opis imienia Aleksandra, jak masz
Wogole to gratulacje zabeczkow Kornelkowi i Majeczce. Swoja droga to chyba jakos wczesnie tym naszym dzieciom zeby wychodza :
Sylwia no fajnie, ze jestes Ale dziewczyny znikaja np Karin kope czasu nie bylo i jakos Mani mi brakuje
Za to dziciakow w galerii przybywa. Kubus spioszek przeslodki jest. Jula to normlanie fotomodelka. Tosia pysia kochana, az mi sie chce jej buzi dac. Maja to mi w oczach dorosleje!! Tusia Twoja cora sie zmienia na buzi. A Zabki dzieciatko to synus Kacperek tak? Sliczny bobas, szkoda, ze go tak malo.
Kate to odwazana bylas z ta jazda, czego sie dla dziecka nie zrobi co?
kate332
lipcowe mamy'05
a moje dziecię wytrwale przed kąpielą i bez pieluchy (tylko w tych przypadkach :laugh: ) ćwiczy stawanie na głowie ??? leżąc na brzuchu podciąga nogi odpycha sie tyłek idzie do góry i powstaje taka figura opiera cie na głowie a raczej twarzy i na stopach hmm to jakies dziwne
w ten sposób wedruje po całym łóżku
może moje dziecko wymyśliło nowy sposób raczkowania?
jak mi sie uda to zrobie jutro zdjęcia
w ten sposób wedruje po całym łóżku
może moje dziecko wymyśliło nowy sposób raczkowania?
jak mi sie uda to zrobie jutro zdjęcia
tofinek
Fanka BB :)
damayanti ja normalnie karmię malą piersią ale na noc robię 180ml mleczka+2 lyżki kaszki ryżowej zeby mi dluzej pospala, moja mama jak zobaczyla butlę zapytala się czy ją dokarmiam a ja na to ze tak zeby mi dluzej pospala a mama no i co śpi a ja: NIE, więc u nas podobnie i nie wiem na ile to dziala...
a turlanie wygląda tak: mala leży na pleckach i lapie mnie za palec a ja ją wtedy hyc na boczek a potem na brzuszek i leży sobie jakiś czas, jak zacznie stękać, to hyc na plecki z powrotem i tak parę razy.
a turlanie wygląda tak: mala leży na pleckach i lapie mnie za palec a ja ją wtedy hyc na boczek a potem na brzuszek i leży sobie jakiś czas, jak zacznie stękać, to hyc na plecki z powrotem i tak parę razy.
reklama