reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Wytało się :-[ :-[ :-[ :-[ jeszcze nie przeczytałam, ale nie pójdę spac póki nie przeczytam całości- taki mam ambitny plan :laugh: :laugh: ;D ;D ;D

reklama
alka pisze:
kate332 pisze:
heheh alka lubie czytać twoje komentarze ;D ;D ;D ;D
zawsze cóś śmiesznego napiszesz przypominasz mi moją koleżanke może masz rodzine w swietokrzyskiem?

:-* :-* :-*, ach, niestetyż nie mam, chociaż może to i dobrze, bo już bym tu chyba nad to nasze morze nie wróciła :p :p :p
A co alka, reumatyzm Cię gnębi? Czy za duży wiatr fryzury rozwiewa? :laugh:

Tofinku no suwacze bomba a zdjecie...???? Piekne, zarowno to w suwaczku Tosi jak i to przy nicku. To Ty?

Ah i jeszcze zapytam, czy moge prosic o opis imienia Aleksandra, jak masz ;)

Wogole to gratulacje zabeczkow Kornelkowi i Majeczce. Swoja droga to chyba jakos wczesnie tym naszym dzieciom zeby wychodza ::)

Sylwia no fajnie, ze jestes :) Ale dziewczyny znikaja np Karin kope czasu nie bylo i jakos Mani mi brakuje :(

Za to dziciakow w galerii przybywa. Kubus spioszek przeslodki jest. Jula to normlanie fotomodelka. Tosia pysia kochana, az mi sie chce jej buzi dac. Maja to mi w oczach dorosleje!! Tusia Twoja cora sie zmienia na buzi. A Zabki dzieciatko to synus Kacperek tak? Sliczny bobas, szkoda, ze go tak malo.

Kate to odwazana bylas z ta jazda, czego sie dla dziecka nie zrobi co? :)

A ja nad morzem to bym chciala mieszkac ;D - pewnie do momentu az by mi sie znudzilo i bym gor zapragnela ;D (chociaz maz goral by mi brak gor wynagradzal ;))

a moje dziecię wytrwale przed kąpielą i bez pieluchy (tylko w tych przypadkach  :laugh: ) ćwiczy stawanie na głowie ??? leżąc na brzuchu podciąga nogi odpycha sie tyłek idzie do góry i powstaje taka figura opiera cie na głowie a raczej twarzy i na stopach hmm to jakies dziwne
w ten sposób wedruje po całym łóżku
może moje dziecko wymyśliło  nowy sposób raczkowania?
jak mi sie uda to zrobie jutro zdjęcia

damayanti ja normalnie karmię malą piersią ale na noc robię 180ml mleczka+2 lyżki kaszki ryżowej zeby mi dluzej pospala, moja mama jak zobaczyla butlę zapytala się czy ją dokarmiam a ja na to ze tak zeby mi dluzej pospala a mama no i co śpi a ja: NIE, więc u nas podobnie i nie wiem na ile to dziala...
a turlanie wygląda tak: mala leży na pleckach i lapie mnie za palec a ja ją wtedy hyc na boczek a potem na brzuszek i leży sobie jakiś czas, jak zacznie stękać, to hyc na plecki z powrotem i tak parę razy.

reklama
Do góry