reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
HA, zdaje się, ze skutecznie Julkę spacyfikowałam :)
Ale mnie kusi, żeby ją zacząć dokarmiać, to znaczy chciałabym jej na przykład zacząć podawać jabłuszko, marchewkę...

alka tak się zastanawiam jak to będzie jak naprawdę nasze bobasy podrosną, co będę czuła jako matka, jak mi się Julka pierwszy raz się zakocha :) hahhaha przyjdzie i powie- oki matka, było fajnie ale pakuję bety i adijos:) ;D :laugh: ;) 8)

napisałam dziś kartki świąteczne, jutro trzeba będzie się przejść na pocztę i wysłać- mogę powiedzieć, że zrobiłam pierwszy krok w stronę świąt :) :p :p

U nas podobnie, zero zębów, zero przekręcania się na plecki czy brzuszki, za to uwielbiamy gilgotanie w stópki i pierdzioszki w boczki i szyję:) Aha oprócz oczywiście MAMA, które za nami :) szkoda, że od tamtej pory się nie powtórzyło już ani razu  :p:) Teraz Julce udaje się powiedzieć NIEEEE, wszystko jest nieeeee :) ale też nie za często :):) :p :p

Jutro moje ślubne dożywocie wyjeżdża na cały dzień w delegację, a zakupy świąteczne to nie wiem kiedy zrobimy:(

Jezuuuuuuuu, ale mnie r o z p i e p r z a  ta reklama: ja ci się ponawydurniam jeeeeeden z druuugim !!! :) jakaś wyczulona na nią jestem, bo ciągle ją słyszę :) :laugh: ;D

heheh alka lubie czytać twoje komentarze  ;D ;D ;D ;D
zawsze cóś śmiesznego napiszesz przypominasz mi moją koleżanke może masz rodzine w swietokrzyskiem?

e_mama jak nie idziesz do pracy tylko jestes w domku z dzidzią to nie musisz sie z dokarmianiem spieszyc ja to co innego bo tylko mi zostalo jakies 3 tyg wolnego

Tusia- jeżeli chodzi o pieluchowanie to mi lekarka zaleciła, aby zakładac dwa pampersy, oczywiście jeden o numer większy i wtedy nie trzeba już tetry.

....czytam dalej..............

Ja co prawda cesarki nie miałam, ale wiem, że na blizny dobra jest maśc CEPAN (do kupienia w aptece). Niedroga, jej minus- paskudnie śmierdzi czosnkiem, ale warto ją smarowac bliznę, bo po jej stosowaniu staje sie niemal niewidoczna

jeszcze 20 stron........ ;) ;)

kate332 pisze:
heheh alka lubie czytać twoje komentarze  ;D ;D ;D ;D
zawsze cóś śmiesznego napiszesz przypominasz mi moją koleżanke może masz rodzine w swietokrzyskiem?

:-* :-* :-*, ach, niestetyż nie mam, chociaż może to i dobrze, bo już bym tu chyba nad to nasze morze nie wróciła  :p :p :p

reklama
alka po wstawieniu suwaczka odkrylam, ze sa tylko 2 dni roznicy miedzy naszymi dzieciakami, fajnie, moze stąd to podobieństwo??? ;) :laugh: a tak swoją drogą to żeby dziecko szybciej sie przekręcalo na brzuszek, to trzeba z nim ćwiczyć takie turlanie, my to robilysmy i Tośka następnego dnia przewracala sie na bok a za 2 dni juz sama na brzuszek, wszystko kwestia wytrenowania ;)

Do góry