reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

a tak poza tym to chciałam Tusiu życzyć Wam tobie i Majeczce DUUŻŻŻOOOO ZZZDDRRROOWIAA!!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

elfiko cieszę się z Tobą z postępów leczenia!!!!!! Tak trzymać!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
aneczko dzieki za zyczenia zdrowia.........napewno sie nie dam, bo jakbym zachorowala( tfu tfu) to swiet bylyby nieciekawe!!!!!a mam jeszcze tyle rzeczy do zrobienia!!!

musze zaczac myslec o pakowaniu sie - wyjazd na tydzien z maluszkiem to przeciez arsenal rzeczy no i jeszcze sprzet narciarsko-snowbordowy - jak my sie pomiescimy w naszym samochodziku?

zdrówka życzymy wszystkim lipcowym maluszkom i ich mamom

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D​
u nas dzisiaj dzien spędzony pożytecznie okno (sztuk jeden) umyte spacer był i ogólne ogarnięcie domku też
Elfiko to ja pisałam o tym ulewaniu po zupce i mnie też sie wydaje że po niej mój maluch jest zaraz głodny a potem ulewanie
my niedługo wprowadzamy mięsko to może będzie lepiej bo to będzie bardziej sycące (tak myśle)
mój maluszek pozatym dzisiaj zaszczycił nas zjedzeniem 60 ml bebilonu (do tej pory było plucie i złość) troche odetchnęłam bo po nowym roku do pracy i bałam sie co z nim będzie

ania.g pisze:
musze zaczac myslec o pakowaniu sie - wyjazd na tydzien z maluszkiem to przeciez arsenal rzeczy
Aniu my wyjezdzamy na 10 dni i tez przeraza mnie ilosc rzeczy jakie musze zabrac dla Weroniki.
Do tych wszystkich gratow dochodzi u nas jeszcze mleko na cale 10 dni bo gdzie ja bede szukac w niemczech bebika?  ::)

reklama
elfiko pisze:
ja to o pozytecznym spedzeniu dnia nie moge mowic, Weronika caly dzien marudzila wiec ledwo obiad ugotowalam
ja tez nic bym nie zrobiła gdyby mój chory - częściowo ozdrowiały mąż przebywający nadal na zwolnieniu lekarskim dzieckiem sie nie zajął
normalnie u nas to niewykonalne ale musze go troche wykorzystać niech zobaczy jak to jest dzieckiem sie cały dzien zajmowac chociaz to i tak nie to samo bo ja byłam na spacerze a on miał wolne 1,5 godz

Do góry