reklama
damayanti
Fanka BB :)
dzieki, tofinek
dziewczyny, a macie może przepis na takie [pierniczki, co im starsze, tym sa lepsze? (jak wino ) Chyba kiedyś tu w portalu coś takiego widziałam, ale nie jestem pewna... szukam, ale Kinga sie dorwała do klawiatury i o... na spacer czas
dziewczyny, a macie może przepis na takie [pierniczki, co im starsze, tym sa lepsze? (jak wino ) Chyba kiedyś tu w portalu coś takiego widziałam, ale nie jestem pewna... szukam, ale Kinga sie dorwała do klawiatury i o... na spacer czas
Joaska
Lipcowe mamy '05
witajcie kochane!!!
maluch wlasnie spi, ja popijam kaweczke i relaxuje sie wkoncu!!!!!!!!!!mmmmmmmmmmm
Klaudus gratulujemy Maciejce zabka!!!!!i oczywiscie czekamy na nasze hihihihi
Niunka Adasiowi duuuzo zdroweczka i duuuzo caluskow od Nas!! :-* :-* :-*
maluch wlasnie spi, ja popijam kaweczke i relaxuje sie wkoncu!!!!!!!!!!mmmmmmmmmmm
Klaudus gratulujemy Maciejce zabka!!!!!i oczywiscie czekamy na nasze hihihihi
Niunka Adasiowi duuuzo zdroweczka i duuuzo caluskow od Nas!! :-* :-* :-*
Cześć Babeczki Jestem mamą 4 miesięcznego Wiktorka (urodził się 4 sierpnia), trafiłam na ta stronkę już dość dawno ale brak czasu nie pozwalał mi pisać, czasem tylko podczytywałam, więc zupełnie obce mi nie jesteście Teraz też jestem na etapie eksperymentowania z jedzonkiem słoiczkowym (karmie butlą ) a kasza na mleku taka gesta że łycha stoi to smakuje mojemu Bąkowi najbardziej aż się trzeęsie do łychy i nie nadążam podawać ;D Najbardziej ta z malinami i z owoców leśnych. Cieszy mnie to bardzo niestety czasem i to dośc często odmawia mi zupek i dań warzywnych : no ale z czasem....
Dzieciaczki macie śliczne. Aaa ja też miałam termin na lipiec ale Młody się spóżnił i urodził się w sierpniu I jestem w nim diabelsko zakochana ;D jak każda zresztą Mama ;D
Pozdrawiam Wklejam tu pare foteczek mojego Bączka żeby Was z Nim zapoznać
Dzieciaczki macie śliczne. Aaa ja też miałam termin na lipiec ale Młody się spóżnił i urodził się w sierpniu I jestem w nim diabelsko zakochana ;D jak każda zresztą Mama ;D
Pozdrawiam Wklejam tu pare foteczek mojego Bączka żeby Was z Nim zapoznać
Witam nowa kolezanke ;D
A my po cudownym weekendzie - wczoraj udane wyjscie do restauracji, spacer po rynku (uwielbiam krakowski rynek i jego kiermasz swiateczny), prezenty dla rodzinki zrobione - cudo. Jestem pelna energii!!!!
A my po cudownym weekendzie - wczoraj udane wyjscie do restauracji, spacer po rynku (uwielbiam krakowski rynek i jego kiermasz swiateczny), prezenty dla rodzinki zrobione - cudo. Jestem pelna energii!!!!
Od dzis ponawiam probe wdrazania nowych rzeczy - zaprzestalam ze wzgledu na ujawniajaca sie alergie na mleczko krowie. dzis jas znow napil sie soczku jablkowego i bede ostrzej prowadzic obserwacje ;D. odczekam ze 3 dni i podam mu kolejny smaczek w soczku ;D
reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
witamy w gronie lipcoweczek nowa kolezanke!!!
aniu to tylko pozazdroscic udanego weekendu i oczywiscie udanych prezentow!!!!
jezeli chodzi o przygotowania do swiat to u mnie jeszcze wszystko w proszku, ale powolutku powinnam sie wyrobic......jak sie uda to dzis zmykam na zakupy
aniu to tylko pozazdroscic udanego weekendu i oczywiscie udanych prezentow!!!!
jezeli chodzi o przygotowania do swiat to u mnie jeszcze wszystko w proszku, ale powolutku powinnam sie wyrobic......jak sie uda to dzis zmykam na zakupy