reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Ja właśnie kończę kawę i chyba za mocną dziś wypiłam bo mam coś za dużo energii >:D

elfiko super, że małej lepiej. Teraz powinno już być z górki :)

Idę malować włosy, a co, trzeba wykorzystać ten przypływ sił :) ;)

reklama
witam kochane !!!!
u nas nocka.............przepłakana przenoszona i w połowie tylko przespana ale za to wstaliśmy o 10.30 teraz zmykam sięmyć możę później zajżę

e_mama pisze:
alka pisze:
e mamo czy Julka mówi już TATA ?   ;):laugh: :laugh: :laugh: :p :p :p :p

hihihihi, nie, ale woła gdzie ta CIOCiA EWA ??????  8) :p
:laugh: :laugh: :laugh: :D :D :D ;D ;D ;D

Mabo nie wiem czemu nas sie pytasz a nie mam kilkulatkow????
w kazdym razie moja wiedza na ten temat jest mala
położna mi tylko mowila ze trzeba dokladnie myc miejsca intymne u dziewczynek bo moga sie zrosnąć

to wszystko co wiem

a Mili zawsze mi mierza tylko do pupy!! :mad: i wiem ze ma 44cm
ale nogi ma dlugie
jak ja ostatnio mierzylismy miala 72cm,tzn ja z Karolem ;)

Milena pare razy powiedziala MAMMA..........ale to bylo gdzies z miesiac temu i juz nie mowi :)
a szkoda bo fajne to bylo :laugh:

a z innej beczki

dzis w wiadomosciach uslyszalam ze tylko 1% polskich drog spełnia wymogi UE :p dobre
i ze od 15 lat stan naszych drog tylko niszczeje

powiem wam ze po niektorych drogach to mi az szkoda jezdzic samochodem bo mi sie zdaje ze samochod na nich rozwale
wszystko skacze i sie trzesie.....brrrr

alka pisze:
Hihihihihihihiihih No kochana, to w sobotę zwiedzamy starówkę  :p :p :p

może być, ale wtedy koło 10-11 oki? (potem mój transport jedzie do pracy), pasi Ci ciocia ? :) ;) no i chyba lać nie może co? bo my nie mamy jeszcze tej folii na wóza.
Jakby co to daj znać smskiem:)

reklama
a tak wogole to sobie chyba test ciazowy kupie
jak sie klade spac to czuje ze cos mi w podbrzuszu sie wierci ::) schizy mam ::)

Do góry