reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Lilka tescik mozesz zrobic dla pewnosci.Ale ja tez tak teraz mam i po pierwszej ciazy tez tak mialam.CZulam nawet bardzo mocne "ruchy" a jednak w ciazy nie bylam.Bardzo to dziwne-teraz czasem tez mi sie tak zrobi.
Dziewczyny a czy wy juz wszystkie po porodzie @ mialyscie.Bo ja jeszcze ani razu nie mialam okresu ::) i juz sama niewim czy dobrze to czy zle(moze mi sie tam w srodku cos popsulo ::))

Zrobilam torcik :),teraz sie chlodzi.U mnie tez caly dzien TVN STYLE wieczorkiem tvn no i czasem Mini mini :) Nic pozatym ;D

Mabo http://www.uronef.pl/ tu jest forum dla rodziców dzieci z problemami urologiczno nefrologicznymi i innymi zwiazanymi z ukladem moczowym.... jest tam też poruszony temat zlepiania sie warg sromowych. Nie sadze aby lipcoweczki miały blade pojecie o zrastaniu bo nikt tu nie ma podobnej sytuacji. Polecam gorąco forum uronef - sa tam naprawde Kochane i pomocne Mamy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lilkapewnie ,ze szybka ;D.Otwieram szafke a tu paczuszka i torcik na zimno :).Wiec sobie mysle: eh ten dzis zrobie!No i juz jest szybkie cudo z torebeczki ;) :laugh:Ale zawsze cos :).
Stwierdzilam,ze piec bende wieczorkiem na kolacyjke kiełbaski w szlafroczkach wiec teraz zrobilam torcik na zimno.

reklama
Aga to szykuje sie niezla wyzerka wieczorkiem!!!!

Lila mnie tez czasem sie zdaje , ze cos mi sie w srodku rusza....chyba mamy juz jakas obsesje!!!a na ruchy to jeszcze chyba za wczesnie, co???/

wlasnie wrocilismy z miasta i mam dosc, pogoda mnie wykancza.....zabieram sie za sprzatanie!!!!

Do góry