reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
kredziu nie możesz aż tak się tym zadręczać
narazie jeszcze nie wyjechaliście Tymul jeszcze nie jest duży i nie wiesz co się stanie gdy tam zamieszkacie a może mu się spodoba i nie będzie chciał wyjeżdżać lub inna opcja pojedzie jeszcze gdzie indziej

głowa do góry będzie dobrze :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

100 lat, 100 lat niech żyje Gazelaczek nam :):):) Dużo zdrówka, optymizmu, radości i samych cudownych chwil z Maciejką :), niech ten dzień będzie dla Ciebie letnim promykiem w ten zimowy czas :) :-*

Agula wszystkiego najlepściejszego!!!!!
Gazelaczku tobie kochana tak samo wszystkiego naj... (gdybym jutro tu niezawitała)

Alka dzięki za cmoki dla Tymulka przekaże jak się obudzi :)

Martuśka kochana, kąpię Tymcia w olilatum i smaruje maścią z wit A ale nie wiem czy go troiszkę nie pali skórka po kąpieli, bo tak biedaczek czasammi płacze, żali się ah serce mi pęka, dziś główkę w 2 miejscach zarysował sobie do krwi !!
Ty też jesteśbiedniutka :( mam przyjaciółkę i nie jestem pewna, ale chyba ma AZS bo od kąd pamiętam zawsze się drapała, miała spuchnięte usta liszowatą szyję zgięcia u rąk, suchą skórę jak zjadła cośniedozwolonego (kawa, czekolada, pomidor, kiszone, czerwone wino, cytrusy, spotkanie z psem :( ) biedna Ona i zawsze z Artkiem modliliśmy się aby Tymul tak nie musiałcierpieć :( no i masz nbabo placek, ale wierzę mocno w to że kiedyś Mu przejdzie. Tobie Martuś teżtego życzę!!!!!!! Mnie samą czasami jakieś uczulenie dopada i sięwściekam wiec :((

a jeszcze jedno pytanie......co do AZS i klimatu, czyli czy Tymul bardziej by niecierpiał w gorącym klimacie łoch |???? :( martuska jak to jest u Ciebie z gorącem ??

Joaska pisze:
hanti pisze:
kate332 pisze:
qrcze jestem chyba uzależniona od komputera i bb mialam dzisiaj iść wcześniej spać i kicha siedze i klikam i mówie sobie że jeszcze minutka jeszcze dwie musze chyba na odwyk sie udac  ::)
to jest nas juz dwie ::) ::) ::) będzie nam rażniej na odwyku ;)

chyba nie jestescie w tym osamotnione!!!!!
to moje drugie uzależnienie od kompa :) (pierwszym był Artek teraz Wy :) )

elficzko zdrówka  dla Weronisi!!!

dziewczyny myślałam, żeby może przy dacie naszych świąt napisać mieściny z których jesteśmy lub w których jesteśmy ???

Kasieńko dzielna jesteś i wierzę że dasz radę ! Trzymam kciukaski!!! Buziaczki  :-* :-* :-* :-*

Violciu :)

Kredzia ucha do góry, jest Ci teraz cieżko, bo Twój ukochany dużo podróżuje, ale zobaczysz jeszcze będzie dobrze, przytul się do Tymusia i ukochaj go mocno! :) Będzie dobrze !

Kasia dużo zdrówka dla męża- wiem co to znaczy mieć w domu szpital, całe szczęście u nas to trwało tylko 3 dni. A Tobie kochana dużo siły życzę!

A teraz to już naprawdę idę spać :)

dobranoc babeczki :)

ZDROWIA SZCZĘŚCIA POMYŚLNOŚCI DLA GAZELACZKA NASZEGO----NIECH JEJ SZCZĘŚCIE W ŻYCIU SPRZYJA!!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

reklama
Do góry