reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

czy wasze dzieci tez budzą sie ciągle nie wiadomo po co? mój krzysiek czasem potrafi tak co godzina chce go nakarmic bo myśle że może nie dojadł i głodny a on nie chce odwraca buzie albo pociamka pare razy i śpi nawet oczu nie otwiera nieraz tylko płacze jakby przez sen
jutro będę u pediatry to może zapytam musze sobie liste napisac o co mam zapytać bo ostatnio to połowy rzeczy zapomniałam

reklama
i znów muszę nadrabiać.....
ale dziś były mikołaje do moich dzieci,więdc nie było jak tu nawet zajrzeć :p
zauważyłam,że jak tu długo nie zaglądam,to mnie złość nachodzi ::)
JESTEM OD WAS UZALEŻNIONA!!!!!!!!!!!! ;) ;D ;D ;D...ale o tym cicho sza,bo mnie mąż na jakąś terapie jeszcze wyśle,
a tu jakaś "mamuśka"  >:Dsię zakręci koło mojej rodzinki
Lilka pisze:
jak zatytuowac nowy watek?

'nasze święta"
'święta Mamuś lipcowych'

czy cos innego?
a może NASZE PIERWSZE ŚWIĘTA RAZEM czy coś takiego

qrcze jestem chyba uzależniona od komputera i bb mialam dzisiaj iść wcześniej spać i kicha siedze i klikam i mówie sobie że jeszcze minutka jeszcze dwie musze chyba na odwyk sie udac ::)

lecę na Magdę M,bo ja ten serialik oglądam
a Oti,już drugą pieluchę zapełniła,po kąpieli i nocnym karmionku,oj zapowiada się nocka..... :o :o :o
zajrzę,po moim serialiku ;D
a my jutro szczepienie mamy i aż się boję :(

kate332 pisze:
qrcze jestem chyba uzależniona od komputera i bb mialam dzisiaj iść wcześniej spać i kicha siedze i klikam i mówie sobie że jeszcze minutka jeszcze dwie musze chyba na odwyk sie udac  ::)
to jest nas juz dwie ::) ::) ::) będzie nam rażniej na odwyku ;)

hanti pisze:
kate332 pisze:
qrcze jestem chyba uzależniona od komputera i bb mialam dzisiaj iść wcześniej spać i kicha siedze i klikam i mówie sobie że jeszcze minutka jeszcze dwie musze chyba na odwyk sie udac ::)
to jest nas juz dwie ::) ::) ::) będzie nam rażniej na odwyku ;)

chyba nie jestescie w tym osamotnione!!!!!

a ja po tych dzisiejszych polowaniach na prezenty jestem wykonczona............chyba zaraz zmykam spac!!!

ojj napewno nie jesteście same każda znas jest uzależniona :laugh:
ale dzięki temu mamy siebie nawzajem i mamy o czym pisać i co czytać :laugh:
a tak to co byśmy zrobiły z wolnym czasem :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
SPECJALNIE dla Gazelaczka poswiecilam czas aby stworzyc te liste

wiem ze nie jest to spelnienie marzen ze moglaby byc ladniejsza ale....tak mi net wolno chodzi ze juz nie mam sil sie meczyc,Karol za ok.2godz wroci a ja nie mam tego obiadu wogole przygotowanego

nie martwcie sie jak bede miec wene to ja poprawie- tzn. udoskonale,dopieszcze ;D

Do góry